ה"ט 19743/04/23 – סיסאי מנגשה נגד אמרה דמקה
בית משפט השלום בקריות |
|
|
|
ה"ט 19743-04-23 מנגשה נ' אמרה
תיק חיצוני: |
1
בפני |
כבוד השופט צבי כוחן
|
|
מבקש |
סיסאי מנגשה |
|
נגד
|
||
משיב |
אמרה דמקה |
|
|
||
|
|
|
|
||
החלטה
|
אני קובע דיון בבקשה, בנוכחות שני הצדדים, ליום 20.04.23, בשעה 09:00.
1. לאחר עיון בבקשה על נספחיה, נוכחתי כי המשיב, נקט לכאורה, בהטרדה מאיימת כמשמעותה בסעיף 2 לחוק למניעת הטרדה מאיימת, התשס"ב-2001.
2. לפיכך, ניתן בזה צו האוסר על המשיב;
א. להטריד את המבקש בכל דרך ובכל מקום, לרבות במקום עבודתו;
ב. לאיים על המבקש בכל דרך, בין ישירות ובין באמצעות אנשים אחרים;
ג. לבלוש אחר המבקש, לארוב לו, להתחקות אחר תנועותיו ומעשיו, או לפגוע בפרטיותו בכל דרך אחרת;
ד. ליצור עם המבקש כל קשר, בעל פה, בכתב, או בכל אמצעי אחר לרבות ברשתות;
ה. להימצא במרחק של פחות מ- 10 מ' מהמבקש.
3. האיסורים המפורטים בסעיף 2 יחולו על המשיב, בין כלפי המבקש ובין כלפי אדם אחר הקרוב אליו, בין במפורש ובין במשתמע, בין במישרין ובין בעקיפין.
4. הצו יעמוד בתוקפו עד להחלטה אחרת.
2
5. אם המשיב מסכים לצו, מבלי להודות בנטען, אין הוא חייב להתייצב לדיון, ובלבד שיגיש הודעה בכתב על כך לבית המשפט לפני מועד הדיון.
6. מאחר ולפי טענת המבקש המשיב היכה אותו ופגע בו פיזית במקום העבודה, והוא הגיש תלונה בנדון למשטרת ישראל - ביום 31.03.23, הרי שבנסיבות אלו יש צורך בהמצאת הצו והבקשה על ידי משטרת ישראל, כדי למנוע מצב של אלימות, וכן כדי שמשטרת ישראל תבחן את הטענות.
7. לפיכך, העתק הבקשה על נספחיה, לרבות העתק החלטה זו, יומצאו למשיב על ידי משטרת ישראל, אשר תמציא למשיב את הבקשה בצירוף החלטה זו עד ליום 18.04.22.
8. המזכירות תמציא העתק הבקשה והחלטה זו למשטרת ישראל.
9. יומיים לפני הדיון תוודא מזכירות בית המשפט אם בוצעה מסירה ומה תוצאותיה ותסרוק את אישור המסירה לתיק בית המשפט. ככל שלא בוצעה מסירה תברר המזכירות מדוע לא בוצעה מסירה ותערוך תרשומת מתאימה בתיק.
המזכירות תעדכן מועד הדיון ביומני.
ניתנה היום, כ"ה ניסן תשפ"ג, 16 אפריל 2023, בהעדר הצדדים.
