ה"ט 39634/06/15 – ק א נגד ק מ
בית משפט השלום באשקלון |
|
|
|
ה"ט 39634-06-15 א נ' מ
תיק חיצוני: |
1
בפני |
כבוד השופט עידו כפכפי
|
|
מבקשת |
ק א |
|
נגד
|
||
משיב |
ק מ |
|
החלטה |
1. לאחר שעיינתי בבקשה, בתצהיר, נחה דעתי, כי אכן המדובר במעשה של הטרדה מאיימת וכי יש צורך ליתן צו, במעמד צד אחד, לצורך הגנה מיידית על שלומה של המבקשת.
2. בנסיבות אלו, ניתן צו, האוסר על המשיב להטריד את המבקשת בכל דרך ובכל מקום; לאיים עליה, לבלוש אחריה, לארוב לה, להתחקות אחר תנועותיה ומעשיה או לפגוע בפרטיותה בכל דרך אחרת; ליצור עמה קשר כלשהו, בין ישיר ובין עקיף; להימצא במרחק הנופל מ- 10 מ' מדירת מגוריה, וכן להתקרב אליה אישית למרחק הפחות מ- 10 מ', גם כאשר היא נמצאת מחוץ לביתה. מאחר והצדדים שכנים הצו לא מונע מהמשיב לגור בביתו אולם עליו להמנע מכל יצירת קשר עם המבקשת.
3. נקבע דיון במעמד הצדדים ליום 24.6.15 בשעה 10:30.
4. בשלב זה, תוקפו של הצו עד לקיום הדיון ובכפוף לתוצאותיו.
5. המזכירות תמסור למשיב את ההזמנה לדיון, בצירוף הבקשה ופרוטוקול הדיון, בכתובת המופיעה בבקשה באמצעות פקיד מסירה ובהעדרו בסיוע משטרת ישראל.
ניתנה היום, א' תמוז תשע"ה, 18 יוני 2015, בהעדר הצדדים.
