מ”י 41592/03/14 – מדינת ישראל נגד טל יוסי אזולאי,עירן דחבש
בית משפט השלום בפתח תקווה |
||
מ"י 41592-03-14 מדינת ישראל נ' אזולאי
|
|
21 מרץ 2014 |
1
|
|
|
בפני כב' השופטת איריס לושי-עבודי |
|
|
|
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
1. טל יוסי אזולאי
|
|||
נוכחים:
נציג
המבקשת רס"מ דודי לוי
ב"כ החשודים עו"ד דוד בוחבוט
החשודים הובאו באמצעות שב"ס
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בפני בקשה להארכת מעצרם של החשודים למשך 5 ימים, בשל חשד לביצוע עבירות של קשירת קשר לביצוע פשע, פציעה ע"י שניים או יותר ותקיפה וחבלה ממשית ע"י שניים או יותר.
דובר על אירוע שאירע ב-11.03.14 ברח' תל חי בכ"ס, אשר נטען בבקשה, כי הקורבן אותו תקפו לכאורה החשודים נפצע פציעה חמורה, נזקק לטיפול רפואי, וכי עד כה נמנעו החשודים להתייצב לחקירתם על אף שבוצעו מספר ניסיונות לאתרם.
מתיק החקירה עולה כי בתיק נעצרו חשודים נוספים שחלקם באירועים שונה ושוחררו כאשר אחד מהם שוחרר למעצר בית.
עוד עולה מהתיק כי אתמול בשעות הצהריים, דאג בא כוחם של החשודים כי הם יתייצבו לחקירה והם אכן התייצבו מיד לאחר שביקש מהם להתייצב.
לאחר שעיינתי בתיק החקירה ובנספח הסודי במ/1, ושמעתי את הצדדים, עולה כי ביחס לחשודים הנוכחיים, החקירה נמצאת בראשיתה, נגבו הודעות ראשונות של החשודים עצמם.
2
בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפני, נחה דעתי כי קיים חשד סביר שהחשודים מעורבים בעבירות המיוחסות להם וכי ראוי ונכון לאפשר מיצויה של החקירה.
נוכח פעולות החקירה הנדרשות, כפי שפורטו בנספח הסודי במ/1, שוכנעתי כי יש לאפשר את המשך החקירה כשהחשודים נתונים במעצר, זאת בהתחשב באופי פעולות החקירה ובקיומו של יסוד לחשד כי שחרורם של החשודים יביא לשיבוש הליכים ולנוכח מסוכנות העולה מנסיבות העניין.
בנסיבות העניין, לא ניתן להשיג את מטרת המעצר כשהחשודים משוחררים בתנאים, יחד עם זאת אני סבורה כי אין להאריך מעצרם למשך 5 ימים, יש לבצע פעולות חקירה 4 ו-5 עד היום בשעה 17.00. לאחר מכן ישוחררו החשודים למעצר בית מחוץ לעיר כ"ס, רח' אחדות, בפרדס חנה, אצל מר דוד אמסלם.
החשוד יובא ע"י השב"ס.
ניתנה והודעה היום י"ט אדר ב תשע"ד, 21/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
איריס לושי-עבודי, שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בהמשך להחלטתי מהיום בכפוף לביצוע מספר 2 עד היום בשעה 17.00, ישוחררו החשודים למעצר בית מלא, בביתו ובפיקוחו הצמוד של מר אמסלם דוד, ת"ז 021576293, ברח' אחדות 8, פרדס חנה.
1. החשודים ישהו במעצר בית מלא עד ליום 25.03.14 שעה 13.00.
2. איסור יצירת קשר עם מי מהמעורבים בפרשה.
3
3. הפקדה במזומן על סך 1,000 ₪ כל אחד.
4. התחייבות עצמית על סך 2,500 ₪ כל אחד.
5. ערבות צד ג' שתיחתם ע"י מר אמסלם דוד בסך 2,500 ₪ לגבי כל אחד מהחשודים.
יתאפשר לחשודים להסדיר את הערבויות במזכירות כבר עתה.
ניתנה והודעה היום י"ט אדר ב תשע"ד, 21/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
איריס לושי-עבודי, שופטת |