מ”י 17586/10/14 – מדינת ישראל נגד עפר ציוני
1
|
|
בפני כב' השופטת מרים אילני |
|
||||||||
המבקשת |
מדינת ישראל
|
|||||||||
נגד
|
||||||||||
החשוד |
עפר ציוני
|
|||||||||
|
||||||||||
|
|
|||||||||
נוכחים:
נציג המבקשת רס"מ שלומי בן-דור
המשיב וב"כ עו"ד גפני (סנ"צ)
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
מונחת בפני בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 4 ימים. החשוד חשוד כי הוא נראה נוהג ברכב בהיותו בפסילה. כמו כן, על החשוד נתפס כ-5,000 ₪ כסף החשוד כגנוב וכן סכין למטרה לא כשרה.
לחשוד עבירות בתחום התעבורה וכן עבירה של שיבוש מהלכי משפט. לאחר שעיינתי בחומר החקירה ובדו"ח הסודי ולאחר ששמעתי את הצדדים הוברר לי כי החקירה טרם הסתיימה וכי נדרשות פעולות לשם השלמתה.
בהתחשב בחומר החקירה שהוצג בפני, נחה דעתי כי קיים חשד סביר שהחשוד מעורב בעבירה של נהיגה בפסילה. מפנה למב/2 ומב/3 וכן כי ראוי ונכון לאפשר את מצוי החקירה.
כמו כן קיים חשש כי שחרורו של החשוד יביא לשיבוש הליכים הן לנוכח עברו והן לנוכח פעולות החקירה 1, 2 ו-9 המפורטות במב/1. כמו כן קיימת מסוכנות מסויימת נוכח עברו בתחום עבירות התעבורה.
עם זאת, בנסיבות הענין שוכנעתי כי ניתן להשיג את מטרת המעצר בדרך של קביעת ערובה ותנאי ערובה שפגיעתם פחותה.
לפיכך, אני מורה על שחרור החשוד בתנאים הבאים:
נאסר על החשוד ליצור קשר ישיר או עקיף עם המעורבים בחקירה שמסר את שמותיהם כולל החברה גלית למשך 30 ימים.
החשוד ימצא במעצר בית מלא אצל אימו ברחוב דב הוז 8 ירושלים. אימו תפקח עליו. אסתר ציוני. להבטחת מילוי תנאי השחרור החשוד יחתום על התחייבות עצמית בסך של 10,000 ₪. תחתם ערבות צד ג' בסך של 10,000 ₪ והפקדה בסך של 6,000 ₪.
2
השחרור יכול שייעשה בפני קצין משטרה או שב"ס.
במידה והחשוד לא ימלא אחר תנאי השחרור, יובא בפני שופט תורן מחר עד השעה 12:00.
ההפקדה לא תהווה תנאי לשחרור ובלבד שהכסף יופקד עד 48 שעות לאחר השחרור.
אני מאפשרת לחשוד 5 שיחות טלפון על חשבון המדינה.
ניתנה והודעה היום י"ח תשרי תשע"ה, 12/10/2014 במעמד הנוכחים.
|
מרים אילני , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
אני מורה על עיכוב ביצוע ההחלטה עד מחר בשעה 10:00. ככל שהמבקשת לא תודיע עד השעה 12:00 כי בכוונתה להגיש ערר החשוד ישוחרר בתנאים שנקבעו.
ניתנה והודעה היום י"ח תשרי תשע"ה, 12/10/2014 במעמד הנוכחים.
|
מרים אילני , שופטת |
