מ”י 20503/05/14 – מדינת ישראל נגד בניאל שמואל
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"י 20503-05-14 מדינת ישראל נ' שמואל(עציר)
|
|
13 מאי 2014 |
1
|
בפני כב' השופט דניאל בן טולילה |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י החוקר ג'ברין אבו כף |
||
נגד
|
|||
החשוד |
בניאל שמואל (עציר) ע"י עו"ד הזז |
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
לא מצאתי לחייב ב"כ המבקשת לענות על השאלה.
2
החלטה
בפני בקשה לעצור את המשיב לתקופה בת 7 חמישה
ימים מכח הוראת סעיף
3
לאחר שעברתי על חומר החקירה מצאתי קיומו של חשד סביר. מטבע הדברים לא אוכל לפרט אך יחד עם זאת כאן המקום להדגיש כי לא מיוחס למשיב שהיה מעורב בכל דרך שהיא בפגיעה במנוח ובהפקרתו. כך גם המקום להדגיש כי המשיב נעצר מספר ימים לא מועט לאחר שהחשוד המרכזי בפגיעה במנוח נתנאל נעצר. השלמת התמונה אציין כי עוצמתו של החשד הסביר כל שזו נלמדת מהחקירה שבפני נמצאת ברף הנמוך.
בנסיבות המתוארות לעיל, נדמה כי הגם שיש מספר רב של פעולות חקירה והגם שחלקן ניתנות לשיבוש, אין מקום להורות על המשך מעצרו של החשוד למעט תקופה קצרה ביותר במהלכה תבוצענה הפעולות המידיות והחשובות ביותר לצורך עיבוי החשד הסביר.
ביחס לחלק מפעולות החקירה שהתבקשו אציין כי המשיב אישר ליחידה החוקרת להוציא מתוך הטלפון שלו את כל החומר המצוי, דבר שיכול לאפשר קבלת תוצרים רלוונטיים באופן מיידי.
על כן הנני מורה כי המשיב ייעצר עד ליום 14.5.14 בשעה 14:00.
ככל שיתבקש המשך מעצרו של המשיב יהיה על היחידה החוקרת להציג התפתחות בחקירה ובעוצמתו של החשד.
זכות ערר כחוק.
ניתנה והודעה היום י"ג אייר תשע"ד, 13/05/2014 במעמד הנוכחים.
|
דניאל בן טולילה, שופט |
הוקלד ע"י חיה דמרי