מ”י 57933/09/14 – מדינת ישראל נגד בלאל עבד אלקאדר
בית משפט השלום בנצרת |
||
מ"י 57933-09-14 מדינת ישראל נ' עבד אלקאדר
|
|
29 ספטמבר 2014 |
1
|
בפני כב' השופטת עדי במביליה - אינשטיין
|
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
החשוד |
בלאל עבד אלקאדר
|
||
נוכחים
מטעם המבקשת: עו"ד נימר מזאוי
החשוד: הובא וע"י ב"כ עו"ד מארון אבו נסאר מהסנגוריה הציבורית
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
זוהי בקשה להארכת מעצרו של החשוד ב - 7 ימים וזאת לאחר שנטען כי קיים חשד סביר כי החשוד עבר עבירות של תקיפה הגורמת חבלה של ממש ואיומים ברצח.
מעיון בבקשה ובחומר החקירה כפי שהונח בפני, נוכחתי כי קיימת תשתית ראייתית הקושרת את החשוד לביצוע העבירות המיוחסות לו וכי קיים חשד סביר כי החשוד עבר את העבירות דנן.
קיים יסוד סביר לחשש כי שחרור החשוד יביא לשיבוש הליכי החקירה או המשפט או יביא לפגיעה בראיות בדרך אחרת וכן קיים יסוד סביר לחשש כי החשוד יסכן את ביטחון הציבור ואת בטחונה של המתלוננת באם ישוחרר.
החקירה בתיק זה טרם הסתיימה ומן הדין בשל החשש האמור, לאפשר למשטרה לסיימה ללא הפרעה.
במסגרת המסמך מ/1 הוצגו בפניי פעולות חקירה שבדעת המשטרה לבצע בימים המבוקשים ושוכנעתי כי בהתייחס לרוב הפעולות לא ניתן לבצען אלא כאשר החשוד נתון במעצר.
2
עם זאת, לאור קצב התקדמות החקירה ובראי ההשלמות שנותרו והצהרת הסנגור על נכונותו לסייע באיתור העדים, איני מוצאת כי דרושים לשם מיצוי החקירה מלוא הימים המבוקשים.
אשר על כן אני מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 2.10.14 בשעה 12.00.
אם תסתיים החקירה קודם למועד זה, בהתאם לסעיף
ניתנה והודעה היום ה' תשרי תשע"ה, 29/09/2014 במעמד הנוכחים.
|
עדי במביליה - אינשטיין , שופטת |
הוקלד על ידי יפית כהן
