מ”ת 23842/07/17 – מדינת ישראל נגד א ש (עציר) – בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"ת 23842-07-17 מדינת ישראל נ' ש(עציר)
|
|
24 יולי 2017 |
1
|
לפני כבוד השופטת שוש שטרית |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י ב"כ עו"ד גנית אטיאס והמתמחה אירית אלפסי
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
א ש (עציר) - בעצמו ע"י ב"כ עו"ד דודי אביטן
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
באין מחלוקת על קיומן של ראיות לכאורה לעבירות של איומים והטרדה של המשיב את המתלוננת שהיא גרושתו, בהחלטה מיום 16.7.2017 עמדתי על עצמת עילת המעצר ולבקשת ב"כ המשיב נדחה הדיון להיום על מנת להציג חלופת מעצר.
היום טען ב"כ המשיב כי אין למשיב כל אפשרות להציע חלופת מעצר מכל סוג וכי אין מקום לקבלת תסקיר בהעדר חלופת מעצר, ועוד ציין כי המשיב לא מעוניין בהליך טיפולי כזה או אחר.
בהינתן האמור ובהביאי בחשבון את עברו הפלילי המכביד מאוד של המשיב, שבין היתר כולל עבירות אלימות ורכוש כשהאחרונה שבהן היא מיום 30.11.2015 בעבירות איומים, שתי עבירות של תקיפה סתם, פריצה לרכב (צירוף תיקים) בגינה נגזרו עליו 10 חודשים מאסר בפועל.
2
ובהביאי בחשבון שלושה כתבי אישום בתיקים, אותם הגישה המבקשת לעיוני, בהם הורשע המשיב בין היתר בעבירות אלימות הכוללות תקיפה, כליאת שווא ואיומים אותן ביצע כלפי הוריו, ברי שככל שהייתי שוקלת שחרורו של המשיב, הרי צריך היה הדבר להיעשות על רקע הצגת חלופת מעצר טובה ואיתנה שיהיה בה להשיג את מטרת המעצר ובאין כזו, ובאין חלופה בכלל, אני מורה על מעצרו של המשיב עד תום ההליכים במשפטו.
ניתנה והודעה היום א' אב תשע"ז, 24/07/2017 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית , שופטת בכירה |
