מ”ת 46560/04/14 – מדינת ישראל נגד מחמוד עאמר
בית משפט השלום בפתח תקווה |
||
מ"ת 46560-04-14 מדינת ישראל נ' עאמר(עציר)
|
|
01 מאי 2014 |
1
|
|
|
בפני כב' השופט דורון חסדאי |
|
||
המבקשים |
מדינת ישראל
|
|||
נגד
|
||||
המשיבים |
מחמוד עאמר (עציר)
|
|||
|
||||
|
|
|||
נוכחים:
ב"כ המבקשת עו"ד אנה גורלניק
ב"כ המשיב עו"ד אנוואר פריג'
המשיב בליווי אחותו גב' סמירה ריאן
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
ישיבת היום נועדה לדיון בבקשה.
בפתח הדיון ציין ב"כ המשיב כי אינו כופר בקיומן של ראיות לכאורה. לפיכך ובשים לב לאישומים המיוחסים למשיב קמה כנגדו עילת מעצר .
ב"כ המשיב ביקש כי יוגש תסקיר שרות המבחן, ובמקביל כי יתאפשר למשיב לצאת לעבודה אצל המעביד "האחים עאמר למסחר" .
נחקר בעל החברה מר מר מוחמד עאמר ת.ז. 023431653 אשר השיב לשאלות ב"כ המבקשת.
בנסיבות הענין מצאתי לאשר את הערב למרות הסתייגות ב"כ המבקשת, בשים לב כי תיק כנגדו לא נפתח, החקירה המדוברת הינה משנת 2005 ואין לחובתו רישום פלילי כלשהו.
לאחר שנתתי דעתי לטיעוני הצדדים, הנני מורה כדלקמן:
2
א. ככל שהמשיב יעמוד בתנאי שחרורו הנוכחיים לאמור מעצר בית מלא ובפיקוח אחותו ולא יפר תנאים אלו עד ליום 20.5.14 יוכל הוא לצאת לעבודה החל מיום 21.5.14 אצל המעביד לעיל תחת פיקוחו של בעל החברה.
ב. יציאתו של המשיב לעבודה הינה בימים א' - ה' בין השעות 09.00 לשעה 15.00 .
וביום ו' בין השעות 09.00 עד 12.00.
ג. אל מקום העבודה וממנו יילקח המשיב על ידי אחותו המפקחת הערבה.
הנני מאפשר למשיב יציאה של 20 דקות טרם תחילת יום העבודה וחזרה למעצר הבית המלא עד 20 דקות לאחר סיום יום העבודה.
ד. הודעתי למפקח חובתו לפקח על המשיב בזמן שהותו בעבודה ולדווח למשטרה בדבר כל הפרה. כמו כן , במידה ועל המפקח לעזוב את מקום העבודה מסיבה כלשהי במהלך שעות העבודה שהוגדרו בסעיף ב' לעיל, ייקח עמו את המשיב ולחילופין , יזעיק את אחותו של המשיב , ימתין להגעתה, למען זו תיקח איתה את המשיב ותחזירנו אל מעצר הבית המלא.
ה. ככל שהמעסיק המפקח לא ימצא במקום העבודה בזמן שהאחות תביא את המשיב לשם, היא תמתין לו עד הגעתו ולא תשאיר את המשיב בלא פיקוח צמוד.
ו. למען הסר ספק, יתר התנאים שהושתו על המשיב בתיק מעצר הימים מיום 24.4.14 ימשיכו ויחולו עליו השינויים המתחייבים מהחלטתי זו.
3
ז. המעסיק - המפקח יחתום על ערבות צד ג' בסך 10,000 ₪ .
ניתנה והודעה היום א' אייר תשע"ד, 01/05/2014 במעמד הנוכחים.
|
דורון חסדאי, שופט |
![text](https://www.verdicts.co.il/wp-content/themes/verdicts/images/plain_text_icon.gif)