מ”ת 57596/05/17 – מדינת ישראל נגד סולומון טקלו,יאיר ביטון
בית המשפט המחוזי מרכז-לוד |
||
מ"ת 57596-05-17 מדינת ישראל נ' טקלו(עציר) ואח'
|
|
28 נובמבר 2017 |
1
|
לפני כבוד השופט עמי קובו |
|
|
המבקשים |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
המשיבים |
.1 סולומון טקלו (עציר)
.2 יאיר ביטון (עצור בפיקוח)
|
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת עו"ד בר עמי
ב"כ המשיב 2 עו"ד ברגמן
המשיב 2 התייצב
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בקשה לעיון חוזר בתנאי מעצר בפיקוח אלקטרוני של המשיב.
בעניינו של המשיב הוגש תסקיר שירות המבחן אשר בחן אפשרות ליציאה לעבודה והמליץ על יציאתו של המשיב לעבודה כנהג משאית וכן על הסרת הפיקוח האלקטרוני.
לאחר ש שמעתי את טיעוני הצדדים סבורני כי מן הראוי לאמץ את המלצת שירות המבחן. בהקשר זה נתתי דעתי לכך שהמשיב הודה בעובדות כתב אישום מתוקן אשר הוקל לעבירה של שוד בנסיבות מחמירות לעבירה של סיוע לשוד בנסיבות מחמירות וקשירת קשר.
2
תסקיר שירות המבחן בחן את אפשרות יציאתו לעבודה של המשיב בפיקוח אביו או אחיו והתרשם כי מדובר במפקחים ראויים. אמנם לחובתו של המשיב עבר פלילי ממשי ואולם לאור הודאתו, לקיחת ה אחריות, התיקון לקולא של כתב האישום וההמלצה החיובית של תסקיר שירות המבחן סבורני כי מן הראוי לאמץ המלצה זו.
אשר על כן אני מורה כדלקמן:
1. המשיב ישוחרר כך שחלף המעצר בפיקוח אלקטרוני יהיה המשיב משוחרר בתנאי מעצר בית באותם תנאים בהם שהה עד כה.
2. המשיב רשאי לצאת לעבודה בימים א' - ה' בין השעות 07:00 עד 19:00 לעבודה כנהג משאית בטון ברחוב הפרט 5 יבנה וכן יהיה רשאי לבצע נסיעות באזור שבין גשר עד הלום בדרום לבין רחובות בצפון, כולל.
היציאה לעבודה , החזרה מעבודה וכל השהות בעבודה תהיה בפיקוח לסירוגין של אביו מר ביטון ניסים ת.ז. 63297758 או אחיו מר עדן נתנאל ביטון ת.ז 318232998.
3. אחיו של המשיב מר עדן נתנאל ביטון יחתום על ערבות צד ג' נוספת בסך של 50,000 ₪.
יתר התנאים והערבויות נותרים על כנם.
ניתנה והודעה היום י' כסלו תשע"ח, 28/11/2017 במעמד הנוכחים.
|
עמי קובו, שופט |
