ע"פ 14978/04/15 – מדינת ישראל-אגף המכס והמע"מ נגד ליאור יהל,משתלות יהל בע"מ
בית המשפט המחוזי בנצרת בשבתו כבית-משפט לערעורים פליליים |
|
|
|
ע"פ 14978-04-15 מדינת ישראל נ' יהל ואח'
|
1
בפני |
כב' השופטת אסתר הלמן, אב"ד כב' השופטת יפעת שטרית כב' השופט סאאב דבור
|
|
המערערת |
מדינת ישראל-אגף המכס והמע"מ |
|
נגד |
||
המשיבים |
1. ליאור יהל 2. משתלות יהל בע"מ |
|
ערעור על פסק דינו של בית המשפט השלום בטבריה, [כב' השופט ד. פורת], בתיק 49082-02-13
פסק דין |
בדיון שהתקיים ביום 2.6.2015, הודיעו הצדדים כי הגיעו להסכמה שלפיה, בנוסף על הסכום שכבר שולם להסרת המחדל, ישלם המשיב מס' 1 לרשויות מע"מ סך של 200,000 ₪ לטובת הסרת המחדל. בנוסף לכך, הקנס שהוטל על המשיב יופחת ויועמד על סך של 41,500 ₪ (שזה הסכום שכבר שולם עד כה, מתוך סכום הקנס שהוטל עליו בגזר הדין).
עוד סוכם, כי יתרת החוב להסרת המחדל תשולם ב- 15 תשלומים חודשיים שווים ורצופים, וזאת בכפוף לכך שהמשיב ימציא ערובה להבטחת הסכום.
ההסכם הנ"ל הושג בהמלצת בית המשפט, ובכפוף לאישורו, חוזרת בה המערערת מן הערעור שהוגש כנגד קולת העונשים שהוטלו על המשיבים.
על פי הודעתם של הצדדים, הוסדר נושא הבטוחה, ולפיכך, עתרו הצדדים לאשר את ההסדר וליתן לו תוקף של פסק דין.
אי לכך, אנו מאשרים את הסכמת הצדדים, ומורים בהתאם לה, כי סכום הקנס שהוטל על המשיב מס' 1 יופחת ויועמד על סך של 41,500 ₪, (סכום שכבר שולם על ידו), בכך יראה כמי שפרע מלוא הקנס שהוטל עליו. מותר גזר הדין יעמוד על כנו.
2
הדיון שנקבע למחר מבוטל בזאת.
ניתן היום, כ"ח סיוון תשע"ה, 15 יוני 2015, בהעדר הצדדים.
|
|
|
||
א' הלמן, שופטת, [אב"ד] |
|
י' שיטרית, שופטת |
|
ס' דבור, שופט |
