עת”א 9633/08/14 – אלירן אוחנה נגד הממונה על עבודות שירות – מפקדת גוש מרכז
בית המשפט המחוזי מרכז-לוד בשבתו כבית-משפט לעניינים מנהליים |
||
עת"א 9633-08-14 אוחנה נ' הממונה על עבודות שירות
|
|
04 נובמבר 2014
|
1
לפני כב' הנשיא אברהם טל |
|
העותר |
אלירן אוחנה |
|
נגד
|
||
המשיב |
הממונה על עבודות שירות - מפקדת גוש מרכז
|
|
נוכחים:
העותר ובא כוחו עו"ד שוקרי אבו טביק
ב"כ המשיב עו"ד שרה טל
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
העותר נידון ל- 6 חודשי מאסר בגין עבירות פיסקליות וביום 30.6.14 החליט המשיב להפסיק את עבודות השירות מאחר והעותר נעדר מביצוען מסיבות לא מוצדקות.
ב"כ העותר טוען כי ימי העבודה שעבד העותר במשטרת מודיעין ובמקומות עבודה אחרים הם רבים יותר מאשר חושבו על ידי הממונה על עבודות שירות וכן הוא טוען כי העותר קיבל אישור שלא לעבוד במשך חודשיים בשל סכנה למקום העבודה.
אני מורה לממונה על עבודות שירות לבדוק את טענות העותר בכל הקשור לימי העבודה שעבד במשטרת מודיעין ולבדוק טענת העותר כי ניתן לו אישור שלא לעבוד במשך חודשיים מסיבות שאינן תלויות במישרין בו, דהיינו, בשל חשש למקום עבודתו של העותר במסגרת עבודות השירות.
בהתחשב בנתונים הנכונים ובנכונות הטענה הנ"ל, ישקול הממונה על עבודות שירות החזרת העותר לביצוע עבודות השירות ליתרת הימים שנותרו לו.
ניתנה והודעה היום י"א חשוון תשע"ה, 04/11/2014 במעמד ב"כ הצדדים והעותר. |
|
|
||
אברהם טל, נשיא אב"ד |
|
זהבה בוסתן, שופטת |
|
צבי דותן, שופט |
