עת"א 10155/12/14 – גור אריה המל נגד משטרת ישראל/שרות בתי הסוהר-מחלקת האסיר,מדינת ישראל
בית המשפט המחוזי מרכז-לוד בשבתו כבית-משפט לעניינים מנהליים |
||
עת"א 10155-12-14 המל נ' שרות בתי הסוהר עת"א 10140-12-14 המל נ' שרות בתי הסוהר עת"א 44464-12-14 המל נ' שרות בתי הסוהר עת"א 17700-11-14 המל נ' שרות בתי הסוהר עת"א 29755-11-14 המל נ' שרות בתי הסוהר |
20 ינואר 2015 |
1
לפני כב' השופטת מיכל ברנט |
העותר |
גור אריה המל (אסיר) |
נגד |
|
המשיבים |
1. משטרת ישראל/שרות בתי הסוהר-מחלקת האסיר 2. מדינת ישראל |
נוכחים:
ב"כ העותר בעתירה 29755-11-14- עו"ד עדי קידר
העותר
ב"כ המשיב - עו"ד כנרת צימרמן
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
העותר מרצה מאסר עולם בלתי קצוב וזאת מיום 2/11/98, ומבקש להשתלב במסגרת טיפולית, במידת האפשר במסגרת טיפולית המיועדת לאסירי עולם.
בכתב התשובה נטען כי העותר שולב מספר פעמים בטיפולים אשר הופסקו בשל התנהלותו כמפורט בכתב התשובה, אך יחד עם זאת, עומדת להיפתח קבוצה של שליטה בכעסים בתחילת שנת 2015 באגף בו שוהה העותר או קבוצה כלל אגפית, אשר התאמתו של העותר לקבוצה תיבחן אם יביע מוטיבציה לכך.
ב"כ העותר עמד על חשיבות שילובו של העותר בקבוצה המיועדת לאסירי עולם שהינה קבוצה אשר הטיפול בה אורך זמן רב יותר ומתאים, כך לטעמו, לעותר.
גורמי הטיפול אצל המשיב מתבקשים לבחון התאמתו של העותר לקבוצה טיפולית לכשזו תיפתח ובמידת האפשר, לקבוצה טיפולית המיועדת לאסירי עולם.
בכפוף לאמור, העתירה נדחית.
ניתנה והודעה היום כט' טבת תשע"ה, 20/1/15 במעמד ב"כ הצדדים והעותר.
2
מיכל ברנט, שופטת |
דיון בעתירה 17700-11-14
3
4
החלטה
העותר מבקש כי חברת דד"ש, אשר מספקת את מוצרי הקנטינה, תספק את אלה:
א. קטלוג
ומחירות של דיסקים וסרטים וזאת בהתאם למחויבותם בהתאם ל
ב. קטלוג של הנעליים הנמכרות בקנטינה ובו יצוין באילו צבעים ניתן לרכוש הנעליים.
ג. אספקת מוצרי חשמל באיכות טובה.
בכתב התשובה נטען כי במדפים ובחזית חנות המכר קיים מחירון אך אין אפשרות להפיץ קטלוג הדיסקים לאור כמותם. לחברת דד"ש אין את קטלוג ה,תו השמיני", קיימים חמישה סוגי של נעלי ספורט, מוצרי החשמל הינם בעוצמה של עד 1000 ואט מטעמי בטחון ובעיקר בשל העובדה כי בחלק מן המכשירים קיים USB.
5
העותר טען כי אף במכשיר ה- DVD המסופק במרכז המכר קיים USB אשר עוקר על ידי המשיב וכי ניתן לספק את הקטלוגים הנדרשים.
בדיקה באתר האינטרנט העלתה כי קיים קטלוג דיגיטלי של חברת ה"תו השמיני".
המשיב מתבקש לפנות לחברת דד"ש ולבדוק האם ניתן לספק את הקטלוג הדיגיטלי אשר ימוקם במידת האפשר במחשבים הנמצאים בספריה על מנת לאפשר לאסירים לבחור דיסקים בהם הם מעוניינים ולדעת מחירם מראש.
כך הדבר גם לגבי קטלוג הנעליים המסופקות למרכז המכר. המשיב יפנה לחברת דד"ש ויבדוק אם ניתן לספק קטלוג אשר בו תהיינה תמונות של הנעליים הנמכרות במרכז המכר על שלל צבעיהן.
באשר לאספקת מוצרי חשמל באיכות טובה מזו המסופקת במרכז המכר - מתבקש המשיב לבדוק האם במכשיר ה- DVD הנמכר במרכז המכר קיים USB מעוקר ובאם קיים USB מעוקר, להסביר לביהמ"ש מדוע לא ניתן לרכוש מוצרים באיכות טובה יותר.
מבוקש כי התשובה תוגש תוך 30 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום כט' טבת תשע"ה, 20/1/15 במעמד ב"כ המשיב והעותר.
מיכל ברנט, שופטת |
החלטה
העתירות שמספריהן - 10140-12-14, 10155-12-14 וכן 44464-12-14 - נמחקות.
ניתנה והודעה היום כט' טבת תשע"ה, 20/1/15 במעמד ב"כ הצדדים והעותר.
6
מיכל ברנט, שופטת |
