עת”א 8603/02/14 – זיאדה עלאוין נגד שירות בתי הסוהר
1
בית המשפט המחוזי מרכז
עת"א 8603-02-14 זיאדה עלאוין נ' שב"ס 19 פברואר 2014
לפני כב' השופט אברהם טל, סג"נ |
|
|
העותר |
זיאדה עלאוין |
נגד
|
|
המשיב |
שירות בתי הסוהר |
נוכחים:
העותר ובא כוחו עו"ד אמיר נבון
ב"כ המשיב עו"ד מוזי יצחקי
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
העותר מרצה 50 חודשי מאסר בגין עבירות רכוש ואלימות כלפי רכב והוא מבקש לצאת לחופשה מיוחדת על מנת להשתתף בברית המילה של בנו שאמורה להתקיים במרפאתו של ד"ר אחמד אל שייך בתל שבע ביום 20.2.14.
המשיב מתנגד להשתתפות העותר בברית המילה וסומך התנגדותו על תיק חקירה שנפתח כנגד העותר בגין התנהגות אלימה כלפי שוטרים שהביאו למעצרו ועל מידע חסוי של שב"ס לפיו קיים סכסוך בין משפחת העותר למשפחה אחרת ויציאתו של העותר לאירוע עלולה לסכן את עצמו ו/או אחרים.
ב"כ העותר טוען כי ביהמ"ש אפשר לעותר לצאת לחופשה חריגה לחתונת אחותו בחודש נוב' 2014 ובכתב התשובה ובטיעוני ב"כ המשיב לקראת אותו דיון ובמהלכו, לא עלה עניין המידע.
עיון בכתב התשובה ובפרוטוקול הדיון אכן מעלה כי עניין המידע לא בא בפני ביהמ"ש בדיון הקודם בחודש נוב' 2013 אלא רק תיק החקירה שהיה ועדיין תלוי ועומד נגד העותר, אך עיון במידע עצמו מעלה כי קיים חשש לשלום העותר באם ייצא לאירוע, במיוחד כאשר הוא אמור להתרחש קרוב למקום מגוריו.
לאור כל האמור לעיל, אני דוחה את העתירה.
ניתנה והודעה היום, יט' אדר א' תשע"ד, 19 פברואר 2014, במעמד ב"כ הצדדים והעותר.
|
אברהם טל, שופט סג"נ |
2
קלדנית: ליאת ב.