ת”פ 19344/12/14 – משטרת ישראל תביעות- שלוחת טבריה נגד מגדי חנני
בית משפט השלום בטבריה |
||
בפני כב' השופטת ברכה לכמן |
ת"פ 19344-12-14 משטרת ישראל תביעות- שלוחת טבריה נ' חנני(עציר) |
|
|
11 דצמבר 2014 |
|
1
בעניין: |
|
|
משטרת ישראל תביעות- שלוחת טבריה
|
המאשימה |
נגד
|
|
מגדי חנני (עציר)
|
הנאשם |
נוכחים:
מטעם המאשימה: עו"ד תומר בן חמו
מטעם הנאשם: הובא וב"כ עו"ד עבאס זאהר מטעם הסנגוריה הציבורית
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
על סמך הודאתו של הנאשם, אני מרשיעה אותו בעבירה המיוחסת לו בכתב האישום.
ניתנה והודעה היום י"ט כסלו תשע"ה, 11/12/2014 במעמד הנוכחים.
|
ברכה לכמן , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הודה בעבירה המיוחסת לו של כניסה לישראל שלא כחוק.
2
התביעה הציגה בפני מרשם פלילי של הנאשם, לפיו עולה כי הנאשם הורשע בעבר בעבירה לפי חוק הכניסה לישראל, הראשונה מיום 26/6/03 שם הוטל על הנאשם מאסר בפועל לתקופה של שבועיים, מאסר מותנה לחודש לתקופה של שנתיים, השנייה מיום 10/1/09 לגביה נפסק לנאשם מאסר בפועל לתקופה של 45 ימים ומאסר על תנאי של 4 חודשים לתקופה של שנתיים והתחייבות להימנע מעבירה, וביום 27/2/12 הורשע הנאשם בעבירה דומה והוטל עליו מאסר בפועל לתקופה של 60 ימים, מאסר בפועל של 5 חודשים לתקופה של 3 שנים והתחייבות להימנע מעבירה בסך של 2,000 ₪ לתקופה של 3 שנים.
ב"כ הנאשם הציג בפני שני פסקי דין, כמפורט בסיכומים, המתייחסים למדיניות ענישה. עיון בהם מלמד כי שני פסקי דין אלו מתייחסים למתחם ענישה לעבירת שב"ח לצורכי פרנסה שנעברת לראשונה, ללא עבירות נלוות. מיותר לציין, שאין זה המקרה שבפני, שמדובר בו בנאשם החוזר על מעשיו ותולה את מעשיו בנסיבות אישיות ומצבה הרפואי של אשתו, על אף שאין בפני כל תיעוד למצבה הרפואי של אשתו.
התביעה עתרה למאסר בפועל ולהפעלת המאסר על תנאי, מנגד, ביקש הסנגור לקבוע את מתחם הענישה בהתאם לפסקי הדין שהוצגו בפני בית המשפט ולהורות על הארכת המאסר על תנאי, לחילופין, שבית המשפט יסתפק בתקופת המאסר על תנאי בלבד.
לאחר ששקלתי את טיעוני בעלי הדין ואיזנתי בין הנסיבות, מדיניות הענישה וההודאה של הנאשם, עברו הפלילי של הנאשם והאינטרס הציבורי, אני גוזרת הנאשם את העונשים הבאים:
1. חודשיים מאסר בפועל החל מיום מעצרו, 8.12.14.
2. הפעלת מאסר על תנאי בן החמישה חודשים שנגזרו על הנאשם בתיק 54305-02-12 בבית
משפט השלום בנצרת ביום 4/3/12 במצטבר.
סך הכול ירצה הנאשם 7 חודשים בפועל החל מיום מעצרו, 8.12.14.
3. מאסר על תנאי למשך 4 חודשים, הנאשם לא יישא בעונש זה אלא אם כן יעבור בתוך 4 שנים מיום שחרורו עבירה על חוק הכניסה לישראל.
3
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בתוך 45 ימים מהיום.
ניתנה והודעה היום י"ט כסלו תשע"ה, 11/12/2014 במעמד הנוכחים.
|
ברכה לכמן , שופטת |
