תת”ע 6877/12/12 – מדינת ישראל נגד כהן בורייב שמואל אל
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
תת"ע 6877-12-12 מדינת ישראל נ' כהן בורייב שמואל אל
|
|
19 מאי 2014 |
1
|
|
|
בפני כב' השופטת טל אוסטפלד נאוי |
|
||
המאשימה |
מדינת ישראל
|
|||
נגד
|
||||
הנאשם |
כהן בורייב שמואל אל
|
|||
|
||||
|
|
|||
נוכחים:
ב"כ המאשימה - עו"ד כוזרי
ב"כ הנאשם - עו"ד קוטין
הנאשם - בעצמו
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
נוכח תיקון כתב האישום לקולא, הכשלים בראיות כאשר ביהמ"ש נחשף לכשלים אלו, לאחר ששמע את פרשת התביעה במלואה, לאחר שעיינתי בגליון הרשעותיו של הנאשם כאשר לחובתו הרשעות חמורות, לאחר ששמעתי טיעוני הצדדים, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
2
דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 1600 ₪ או 100 ימי מאסר שיישא תמורתם.
הקנס ישולם ב- 4 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 1.6.14 ובכל 1 לחודש. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי.
הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 4 חודשים בניכוי 30 ימי הפסילה המנהלית.
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לא יאוחר מיום 3.7.14 בשעה 12.00 וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 6 חודשים
וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
הנני מורה על עונש של מאסר לתקופה של 5 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים. התנאי הוא שהנאשם לא יעבור עבירה של נהיגה בשכרות או תחת השפעת משקאות משכרים או נהיגה ללא רישיון נהיגה תקף מעל 12 חודשים או נהיגה פסילה.
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום י"ט אייר תשע"ד, 19/05/2014 במעמד הנוכחים.
|
טל אוסטפלד נאוי, שופטת |
הוקלד על ידי סיגל קדוש
![text](https://www.verdicts.co.il/wp-content/themes/verdicts/images/plain_text_icon.gif)