תת”ע 5307/01/14 – מדינת ישראל נגד יוסף מזרחי
בית משפט השלום לתעבורה בירושלים |
|
תת"ע 5307-01-14 מדינת ישראל נ' מזרחי
|
14 ספטמבר 2014 |
1
|
||
לפני כב' השופטת מרים קסלסי |
||
בעניין: |
מדינת ישראל
|
|
|
|
המאשימה |
|
נגד
|
|
|
יוסף מזרחי |
|
|
ע"י ב"כ עוה"ד יוני שניאור |
הנאשם |
גזר דין |
הנאשם הורשע ע"פ הודאתו במסגרת הסדר טיעון בנהיגה בשכרות בריכוז של 290 מק"ג אלכוהול בליטר אויר נשוף ובאי ציות להוראת שוטר.
יודגש כי בעברו של הנאשם עבירת נהיגה בשכרות, מאידך נטען כי בתיק זה היו קשיים ראייתיים אשר הובילו את המאשימה להסדר טיעון זה. אני יוצאת מנקודת הנחה כי המאשימה ייצגה באופן נאות את האינטרס הציבורי, אני מכבדת את הסדר הטיעון המכיל רכיב עונשי של מאסר וגוזרת על הנאשם את העונשים הבאים:
1. אני דנה את הנאשם למאסר בעבודות שירות למשך 3 חודשים. לאור המלצת הממונה - עבודות השירות יתקיימו בגבעת התחמושת. הנאשם יתייצב ביום _10/12/2014 בשעה 8:00 במפקדת מחוז דרום לצרכי הצבתו ותתחילת ריצוי עבודות השירות. לתשומת לב הנאשם, נוכח תפקודו הלקוי בפעם הקודמת בה ריצה מאסר בדרך זו, (כך נכתב בחוו"ד הממונה) כל הפרה או אי עמידה בתנאי הממונה, תוביל לריצוי העונש מאחורי סורג ובריח.
2. אני דנה את הנאשם למאסר למשך 7 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים. התנאי הוא אם ינהג בשכרות, או תחת השפעת סמים או אלכוהול, ו/או בזמן פסילה.
3. אני דנה את הנאשם לתשלום קנס בסכום של 1,500 ₪ או 3 ימי מאסר תמורתו, בנוסף למאסר דלעיל. הקנס ישולם ב-5 תשלומים חודשיים שווים החל מיום 10/10/14.
2
4. אני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק ברישיון נהיגה לתקופה בת 11 חודשים. הנאשם יפקיד רישיונו עד לא יאוחר מיום 10/10/14 . מובהר כי היה ולא יפקיד עד המועד הנ"ל, מצד אחד ייחשב כפסול לנהוג ומצד שני תקופת הפסילה לא תחל להיספר, אלא לאחר שיפקיד רישיונו במזכירות בית המשפט.
5. אני פוסלת את הנאשם מלקבל או להחזיק ברישיון נהיגה לתקופה בת שלוש שנים, וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא אם ינהג בשכרות, או תחת השפעת סמים או אלכוהול, ו/או בזמן פסילה.
הודעה לנוכחים הזכות לערער על גזר הדין תוך 45 ימים מהיום.
ניתן היום, 14 ספטמבר 2014, במעמד הנוכחים
