ת”ד 12202/06/17 – מדינת ישראל נגד מוחמד שראיעה
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
ת"ד 12202-06-17 מדינת ישראל נ' שראיעה
|
|
26 דצמבר 2017 |
1
|
|
|
מספר פל"א 42965/2017 |
|
|
|
לפני כבוד השופט אורן בועז |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
מוחמד שראיעה
|
||
נוכחים
ב"כ המאשימה עו"ד דורסמן
הנאשם בעצמו
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום.
לפיכך, אני מוצא את הנאשם אשם בעבירה/ות שיוחסה/ו לו בכתב האישום ומרשיע אותו בהתאם.
|
אורן בועז , שופט |
[פרוטוקול הושמט]
2
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון בעבירות שיוחסו לו בכתב האישום.
ב"כ הצדדים נמקו והסבירו את השיקולים שהביאו אותם להסדר הטיעון והתביעה לאחר שבחנה את התמונה בכללותה, החליטה להגיע להסדר הטיעון.
שיקולי התביעה, כאמור, נכבדים ולא מצאתי בהם דופי.
שקלתי השיקולים כולם וגם שהסדר הטיעון נוטה בבירור לטובת הנאשם, עדיין מדובר בהסדר הניצב איתן בגדרות שהוצבו בהלכה שיצאה מלפני בית המשפט העליון.
סוף דבר הנני לאמץ את הסדר ה טיעון בשלמותו וזאת לאחר שהתחשבתי בטיעוני הצדדים, נסיבות ביצוע העבירות, חומרתן, עברו התעבורתי המקל והודאתו הכוללת של הנאשם באשמה.
לפיכך אני דן את הנאשם לעונשים הבאים:
קנס:
אני מטיל על הנאשם קנס כספי בסך 300 ₪ או 3 ימי מאסר תמורתם.
הקנס ישולם עד יום 26.3.18.
היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי ותועבר לגביה באמצעות המרכז לגביית קנסות.
ב"כ הנאשם/ הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
פסילה בפועל
הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים.
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט לא יאוחר מיום 30.4.18 בשעה 12.00 וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו עד למועד הנקוב, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
פסילה על תנאי:
הנני פוסל את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 3 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
זכות ערעור לבית משפט מחוזי לוד תוך 45 ימים.
3
ניתנה והודעה היום ח' טבת תשע"ח, 26/12/2017 במעמד הנוכחים.
|
אורן בועז, שופט |
הוקלד על ידי איריס יזהר
