ת”ד 9355/05/13 – מדינת ישראל נגד רונן אברמוב
בית משפט השלום לתעבורה בעכו |
|
ת"ד 9355-05-13 מדינת ישראל נ' אברמוב
|
|
1
בפני |
|
|
בעניין: |
מדינת ישראל |
|
|
|
המאשימה |
|
נגד
|
|
|
רונן אברמוב |
|
|
|
הנאשמים |
גזר דין |
על פי ההסדר אליו הגיעו הצדדים, אותו מצאתי הולם את נסיבות ביצוע העבירות ואת נסיבותיו האישיות של הנאשם שלפניי, אני גוזר עליו את העונשים הבאים:
* 2 חודשים מאסר בפועל.
אני מורה כי עונש מאסר זה ירוצה בעבודות שירות בבית חולים נהריה, כמפורט בחוות דעתו של הממונה על עבודות השירות מיום 10.7.14.
הנאשם יתייצב לתחילת ריצוי עונשו ביום 11.1.15 בשעה 8:00 ביחידת עבודות השירות במתחם תחנת משטרת טבריה.
הנאשם מוזהר כי הפרת תנאי עבודות השירות תביא להפסקתן באופן מנהלי וריצוי העונש במאסר של ממש.
* ארבעה חודשים מאסר על תנאי למשך שלוש שנים, והתנאי הוא שהנאשם לא יעבור בתקופה הנ"ל עבירה של נהיגה בזמן פסילה או נהיגה בלא רישיון נהיגה תקף שאינה מסוג ברירת משפט.
* פסילה של הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 11 חודשים.
2
לריצוי הפסילה, יפקיד הנאשם את רישיונו במזכירות בית המשפט בעכו לא יאוחר מיום 1.10.14 בשעות הקבלה. הפסילה בפועל מהמועד הנ"ל, אולם תימנה רק מיום הפקדת הרישיון בפועל. אם יופקד הרישיון לפני התאריך הנ"ל, תיכנס הפסילה לתוקף ותימנה מיום ההפקדה.
* פסילה של הנאשם מלקבל או
מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 6 חודשים וזאת על תנאי למשך שלוש שנים, והתנאי
הוא שהנאשם לא יעבור עבירה בה הורשע או אחת העבירות המפורטות בתוספת הראשונה או
בתוספת השניה ל
* הנאשם ישלם קנס בסך 1500 ש"ח או 7 ימי מאסר שיישא בנוסף לכל מאסר אחר שהוטל עליו. הקנס ישולם עד יום 31.12.14. .
* הנאשם יחתום על התחייבות כספית על סך 2,000 ₪ להימנע מלבצע עבירות בהן הורשע בתיק זה שנתיים מהיום. ההתחייבות תיחתם בתוך 14 יום, שאם לא יחתום ייאסר למשך עשרה ימים.
המזכירות תמציא החלטה זו לידי הממונה לעבודות שירות.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בחיפה בתוך 45 ימים.
ניתן היום, ט' אלול תשע"ד,4 ספטמבר 2014, במעמד הנאשם, בא-כוחו עו"ד הווארי וב"כ המאשימה עו"ד מנדלוביץ.
