ת”פ 16059/01/13 – מדינת ישראל נגד ד ב
בית משפט השלום בנתניה |
||
ת"פ 16059-01-13 מדינת ישראל נ' ב
|
|
25 מרץ 2014 |
1
|
בפני כב' השופט חגי טרסי |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
ד ב
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה - עוה"ד יפעת פינצ'ובר
הנאשם וב"כ - עוה"ד הילה עפרון גבאי
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
הנאשם הודה בכל העובדות הנטענות בכתב האישום
המתוקן ובתיק שצורף. לפיכך הנני מוצא את הנאשם אשם בעבירות אשר יוחסו לו בכתב
האישום המתוקן ובתיק שצורף : איומים והיזק לרכוש - עבירות על סעיפים
ניתנה והודעה היום כ"ג אדר ב תשע"ד, 25/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
חגי טרסי, שופט |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
2
הנאשם הורשע על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון בשני אירועים אלימים בהם נקט במסגרת הליך גירושין מאשתו לשעבר. על פי עובדות כתב האישום המתוקן שצורף ביום 24.7.2011 נכנס לחדר השינה של המתלוננת, שפך אקונומיקה על בגדיה, גזר את נעליה. על פי עובדות כתב האישום המתוקן בתיק העיקרי איים הנאשם על גיסתה של המתלוננת ביום 29.3.2012 בכך שאמר שאם יכנס לבית הסוהר בגלל מזונות הוא יפגע בה.
לנאשם אין הרשעות קודמות ומדובר בהסתבכויות היחידות לאורך חייו. כתבי האישום תוקנו באופן משמעותי ביותר לקולא והנאשם הודה, לקח אחריות וחסך זמן ציבורי. אני שומע כי מאז האירועים התגרשו בני הזוג וכיום הקשר ביניהם תקין. הנאשם לא שב לבצע מעשים דומים. במסגרת הליכי הגירושים נגרמו אף לו פגיעות, בין היתר במישור הכלכלי. בהתחשב במכלול הנסיבות הללו ומבלי להקל ראש במעשים ההסדר שגובש סביר ועל כן אכבדו.
אשר על כן, הנני דן הנאשם לעונשים הבאים:
1. 5 חודשי מאסר על תנאי והתנאי הוא כי במשך שנתיים מהיום לא יעבור אחת העבירות בהן הורשע בהליך זה.
2. קנס בסך 1,800 ₪ או 30 ימי מאסר תמורתו. לבקשת הנאשם תקוזז הפקדה בסך 1,000 ₪ שנותרה בתיק המעצר ויתרת הקנס תשולם בשני תשלומים חודשיים שווים ורצופים, החל מיום 10.5.14.
המזכירות תסרוק את כתב האישום המתוקן ואת המסמכים ע/1 וע/2.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום כ"ג אדר ב תשע"ד, 25/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
חגי טרסי, שופט |
הוקלדעלידידוריתסבג
![text](https://www.verdicts.co.il/wp-content/themes/verdicts/images/plain_text_icon.gif)