ת”פ 2333/02/12 – מדינת ישראל נגד מחמד רמד’אן
בית משפט השלום בתל אביב - יפו |
||
ת"פ 2333-02-12 מדינת ישראל נ' רמד'אן
|
|
12 מאי 2014 |
1
לפני כב' השופטת מיכל ברק נבו |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל |
נגד |
|
הנאשמים |
מחמד רמד'אן |
|
|
נוכחים:
ב"כ המאשימה, עו"ד מיטל סטי
אין התייצבות לנאשם ולסנגורו
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בדיון הקודם, שנערך ביום 16.12.13, הודיע ב"כ הנאשם שהחומר לא בידו, בשל השתלשלות עניינים שבגללה קיבל באופן מעשי את הייצוג, סמוך לפני הדיון. כבר באותו יום כתבתי החלטה בה ציינתי כי איני שבעת רצון מהשתלשלות העניינים בתיק, ופירטתי את הדברים. ציינתי כי מדובר בהתנהגות שאינה ראויה, הגורמת לבזבוז זמן ציבורי יקר. ציינתי שאני קובעת את התיק "מעל היומן" להיום, ועל הסנגור להיות ערוך למתן מענה לכתב האישום.
היום לא התייצב הסנגור ולא התייצב הנאשם. לא הייתה כל בקשה בתיק ואני שומעת מפי ב"כ המאשימה שהחומר לא צולם כלל. אני רואה אתה דברים בחומרה רבה.
הדיון נדחה ליום 19.5.2014, בשעה 09:30.
עוד לפני כן, עד ליום 16.5.2014, ינמק עו"ד אבו תאיה, מדוע לא התייצבו הוא והנאשם לדיון, ומדוע לא אחייב את שניהם בהוצאות בגין בזבוז הזמן הציבורי וההתנהלות הלא ראויה.
המזכירות תשלח עותק מהפרוטוקול לעו"ד אבו תאיה, ותוודא קבלתו אצלו, וגם ב"כ המאשימה תעשה מאמץ להעביר עותק מהפרוטוקול לסנגור.
ניתנה והודעה היום י"ב אייר תשע"ד, 12/05/2014 במעמד הנוכחים.
|
מיכל ברק נבו, שופטת |
![text](https://www.verdicts.co.il/wp-content/themes/verdicts/images/plain_text_icon.gif)