ת"פ 40920/01/21 – מדינת ישראל נגד סיגל אדהמי –
בית משפט השלום בתל אביב - יפו
|
ת"פ 40920-01-21 מדינת ישראל נ' אדהמי ואח'
|
|
|
|
לפני כבוד השופטת רונית פוזננסקי כץ
|
||
המאשימה: |
מדינת ישראל |
|
נגד
|
||
הנאשמים: |
1. סיגל אדהמי - על ידי ב"כ עו"ד עידן שני 2. ורד אברהם - על ידי ב"כ עו"ד רוני הרניק 3. ליבנת אונגר - על ידי ב"כ עו"ד שי שורר 4. יפית אשר - על ידי ב"כ עו"ד אבישג כהן |
|
|
||
החלטה |
1. בתיק זה הודו והורשעו הנאשמות 1 עד 4 בכתב אישום מתוקן, כאשר בעניינה של הנאשמת 1 נותר אישום אחד להכרעת בית המשפט אשר תינתן בימים הקרובים.
2. מיד לאחר הודאת הנאשמות 1, 2 ו-4, לבקשתן, ובהיעדר התנגדות המאשימה, נשלחו הנאשמות לשירות המבחן לצורך עריכת תסקיר בעניינן. בנוסף, הכרעת דין משלימה בעניינה של נאשמת 3 ניתנה היום וגם היא, לבקשתה, נשלחה לשירות המבחן לצורך עריכת תסקיר בעניינה.
3. במצב הדברים שנוצר הטיעונים לעונש לכלל הנאשמות מפוזרים על פני מועדים שונים. לצד זאת, המאשימה מסרה כי בכוונתה לזמן חלק מההורים כעדים לעונש. משכך, ועל מנת לייעל את ההליך, אשר ללא ספק הגיעה העת לסיימו, אני מחליטה כדלקמן:
א. ההורים אותם מבקשת המאשימה לזמן כעדים לעונש, יעידו בפניי בנפרד מהמועד בו ישמעו הטיעונים לעונש עצמם, ביום 19.7.23 החל מהשעה 10:00 ועד לסיום שמיעת כלל ההורים.
ב. הטיעונים לעונש בעניינן של כל הנאשמות ובכלל זאת קבלת התסקירים בעניינן של הנאשמות 3 ו-1 והתסקיר המשלים בעניינה של הנאשמת 2, ידחו למועד משותף ליום 26.10.23 בשעה 09:00 ועד לסיום כלל הטיעונים של כל הנאשמות. ככל שב"כ הנאשמת 4 מבקשת לקבל תסקיר משלים, תודיע על כך ותינתן החלטה בהתאם.
ג. המועדים אשר נקבעו זה מכבר בימים 18.5.23, 6.7.23 ו-29.6.23 מבוטלים.
ב"כ הנאשמות יוודאו התייצבות הנאשמות לדיון.
המזכירות תעביר העתק החלטה זו לצדדים ולשירות המבחן.
ניתנה היום, בי"ט אייר תשפ"ג, ב10 מאי 2023, בהעדר הצדדים.
