ת"פ 503/14 – מדינת ישראל נגד ברוך קרימוב
בתי המשפט |
||
בית משפט השלום קריית גת |
|
ת"פ 503-14
13 מאי 2015 |
בפני: כב' השופטת בכירה רובין לביא |
1
בעניין: |
מדינת ישראל |
|||
|
|
המאשימה |
|
|
נ ג ד |
|
|||
|
ברוך קרימוב |
|
|
|
|
|
הנאשם |
|
|
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד - ישי נגר
הנאשם - בעצמו ובא כוחו עו"ד - שקלובסק
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
אני מתירה לנאשם לחזור בו מכפירתו.
אני מתירה לתביעה לתקן כתב האישום כמבוקש.
המזכירות תסרוק את כתב האישום המתוקן.
ניתנה והודעה היום כ"ד אייר תשע"ה, 13/05/2015 במעמד הנוכחים.
|
רובין לביא , שופטת בכירה |
[פרוטוקול הושמט]
2
הכרעת דין
על פי הודאת הנאשם מפי ב"כ, בעובדות כתב האישום המתוקן, הנני מרשיעה אותו בעבירות המיוחסות לו בכתב האישום המתוקן.
ניתנה והודעה היום כ"ד אייר תשע"ה, 13/05/2015 במעמד הנוכחים.
|
רובין לביא , שופטת בכירה |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו, מפי סניגורו, במסגרת הסדר טיעון, שכל תיקון מהותי בכתבה אישום, בכך שביום 3.11.14, בשעה 20:00, לערך, בשדרות, תקף שלא כדין את א' מ', בכך שחבט בה במכות אגרוף בבטן.
הנאשם יליד 1979, ולחובתו 10 הרשעות קודמות, בעבירות שונות, ביניהן עבירות סמים, אלימות, רכוש ואף נדון לתקופות מאסר שונות בעבר. העבירה בוצעה עת תלוי נגדו מאסר מותנה בר הפעלה של 6 חודשים. למרות שעל פי חוק ניתן להאריך מאסר מותנה רק בהתקיים נסיבות מיוחדות שיצדיקו זאת, במקרה זה לא נתקבל תסקיר והתביעה הסכימה שהתנאי יוארך, וזאת במסגרת טיעון שכלל תיקון מהותי בכתב האישום הנובע מפטירת עד התביעה העיקרית, ומכך שהעדה הנוספת היא קטינה ואמה היא זו שנפטרה מתוך רצון שלא להעיד את הקטינה בבית המשפט ללא תמיכה של אם.
3
הסדר הטיעון בנסיבות אלה מוצדק ויכובד.
לאור האמור לעיל, אני דנה את הנאשם לעונשים כדלקמן:
1. הנני מורה על הארכת עונש של מאסר מותנה למשך 6 חודשים כפי שנפסק על תנאי בבית משפט אשדוד ביום 10.2.14 בתיק מס' 32956-11-13 למשך שנתיים נוספות, דהיינו, עד ליום 10.2.19.
יצוין כי באותו תיק גם הוטל עליו התחייבות, אך ההתחייבות לא הוצגה בפני.
2. הנאשם יחתום על התחייבות בסך 5000 ₪ להימנע מביצוע העבירה בה הורשע במשך 2 שנים מהיום.
אם לא יחתום על ההתחייבות, יאסר למשך 90 ימים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום כ"ד אייר תשע"ה, 13/05/2015 במעמד הנוכחים.
|
רובין לביא , שופטת בכירה |
החלטה
4
לבקשת הנאשם, הפקדון שהפקיד הנאשם בסך של 1000 ₪, יושב לידי גב' א' א' מ.ז. ********, על פי פרטי חשבון בנק שתמציא למזכירות, ובתנאי שלא נרשם עליו עיקול.
ניתנה והודעה היום כ"ד אייר תשע"ה, 13/05/2015 במעמד הנוכחים.
|
רובין לביא , שופטת בכירה |
