ת"פ 67415/12/14 – מדינת ישראל נגד עיצוב במה בע"מ,טאימורז (תומר) ליאונידזה,אלעד לביא,דורון לביא,א א ו,יצחק צוקר
בית משפט השלום בירושלים |
|
|
|
ת"פ 67415-12-14 מדינת ישראל נ' עיצוב במה בע"מ ואח'
תיק חיצוני: 09/00002759/14 |
1
|
לפני כבוד השופט ד"ר אוהד גורדון |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשמים |
1. עיצוב במה בע"מ (הסתיים) 2. טאימורז (תומר) ליאונידזה (הסתיים) 3. אלעד לביא (הסתיים) 4. דורון לביא (זוכה) 5. א א ו 6. יצחק צוקר
|
||
החלטה
|
א. הממונה על עבודות השירות דיווח ביום 18.3.18 כי לא יוכל לבחון את עניינו של הנאשם 5 משום שהלה סירב למסור מידע רפואי. ביום 22.3.18 הודיעו ב"כ הנאשם 5 כי מרשם שינה מעמדתו, נכון לחתום על ויתור סודיות בנוגע למידע נדרש ומבקש לשוב ולהפנותו לממונה.
אין להתעלם מהקושי שבהתנהלות זו, המביאה לדחייה נוספת בניהול ההליך. עוד אזכיר כי ההפניה לממונה אינה בבחינת אמירה או רמז אודות העונש שיוטל. ועם זאת, בנסיבות העניין ועל מנת שלא לפגוע בהגנה, אני מוצא להיעתר לבקשה. אני מורה כי ישיבת הטיעון לעונש (בעניינם של הנאשמים 5 ו-6) תידחה ליום 26.4.18 בשעה 9:00. אם המועד אינו אפשרי למי מהצדדים, יודיע על כך לאלתר בצירוף הנמקה ומועדים מוסכמים.
המזכירות תעביר החלטה זו לממונה על עבודות השירות, בצירוף פרטי הקשר של ב"כ הנאשם 5. הממונה מתבקש להגיש חוות דעת בעניינו של הנאשם 5 עד ליום 19.4.18.
אני מודה לממונה על המאמץ החוזר, בלוח זמנים קצר אשר מתחייב בשל הימשכות ההליך.
2
ב. במסגרת התסקיר בעניינו של הנאשם 5, הציע שירות המבחן לשקול להפנותו לבדיקת הפסיכיאטר המחוזי. מאז, למרות שתי החלטות (מהיום 18.3.18 ו-22.3.18), לא הגיבו ב"כ הנאשם 5 להצעה זו ולא הציגו חומר רפואי רלבנטי.
המאשימה מתבקשת להגיב להצעת שירות המבחן, וזאת על בסיס האמור בתסקיר. עמדתה תוגש עד ליום 29.3.18.
המזכירות תעביר החלטה זו לצדדים, וכאמור לעיל גם לממונה על עבודות השירות.
ניתנה היום, י' ניסן תשע"ח, 26 מרץ 2018, בהעדר הצדדים.
