בש"פ 4378/22 – מדינת ישראל נגד פלוני
1
|
בבית המשפט העליון |
|
|
||
|
|
|
|
נגד |
המשיב: |
פלוני |
בקשה להארכת מעצר, לפי סעיף |
תאריך הישיבה: |
ז' בתמוז התשפ"ב |
(6.7.2022) |
בשם המבקשת: |
עו"ד סיגל בלום |
בשם המשיב: |
עו"ד מיכאל בוסקילה |
1. לפניי בקשה
שנייה להארכת מעצרו של המשיב לפי סעיף
2. ביום 22.7.2021 הוגש נגד המשיב כתב אישום המייחס לו עבירה של אינוס, שביצע באחותו הצעירה, וכן עבירות של ניסיון חבלה חמורה בנסיבות מחמירות, איומים והדחה בחקירה.
3. כפי שנקבע בהחלטה שניתנה בעניינו במסגרת הליכי מעצרו, המעשים המיוחסים למשיב בכתב האישום מעלים מסוכנות ברורה הן בתחום האלימות והן בתחום עבירות המין. הדברים עולים גם מתסקיר המעצר שהוגש בעניינו המצביע על "רמת סיכון גבוהה להמשך התנהגות אלימה" ועל קיומו של ספק "באשר ליכולתו לקבל ולכבד את גבולות החוק או הפיקוח".
2
4. באשר להתקדמות ההליך, זה מתנהל כסדרו. עד כה התקיימו שלושה מועדי הוכחות, וצפויים שלושה מועדי הוכחות נוספים להשלמת פרשת התביעה ולשמיעת פרשת ההגנה. אמנם מועדים אלה יחסית רחוקים וקבועים לחודשים אוקטובר-נובמבר 2022, אולם אין בכך כדי לשנות את נקודת האיזון בעניינו של המשיב לכוון שחרורו לחלופה.
5. הבקשה מתקבלת אפוא, ואני מורה על הארכת מעצרו של המשיב בתשעים ימים החל מיום 21.7.2022 או עד למתן פסק דין בתפ"ח 49434-07-21 בבית משפט המחוזי בבאר שבע, לפי המוקדם.
ניתנה היום, ז' בתמוז התשפ"ב (6.7.2022).
|
|
ש ו פ ט ת |
_________________________
22043780_X02.docx עכב
מרכז מידע, טל'077-2703333, 3852* ; אתר אינטרנט,
