ה"ט 61337/03/23 – סהא ג'ראר נגד ג'ומאנה שוויקי
בית משפט השלום בחיפה |
|
|
|
ה"ט 61337-03-23 ג'ראר נ' שוויקי
|
בפני |
|
|
המבקשת |
סהא ג'ראר |
|
נגד
|
||
המשיבה |
ג'ומאנה שוויקי |
|
החלטה
|
בפניי בקשה למתן צו על פי סעיף 5 לחוק מניעת הטרדה מאיימת תשס"ב - 2001 (להלן: החוק), שיאסור על המשיבה להיכנס לדירת המבקשת בבניין שברחוב הירדן 37 חיפה (להלן: הדירה ו- הבניין בהתאמה), או להתקרב לבניין או לדירה או למבקשת ובני משפחתה (בן זוגה וילדיה), או ליצור כל קשר ישיר או עקיף עם המבקשת ובני משפחתה (בן זוגה וילדיה), או להטריד את המבקשת ובני משפחתה הנ"ל, א לאיים עליהם.
לאחר שעיינתי בבקשה שוכנעתי כי בשלב זה, יש ליתן צו זמני בהתאם לסעיף 4 ו - 5 לחוק הנ"ל ונאסר בזאת על המשיבה המשיבה להיכנס לדירה או להתקרב למרחק של 300 מטר מהבניין ומהדירה, או להתקרב למרחק של 300 מטרים מהמבקשת ובני משפחתה (בן זוגה וילדיה), או ליצור כל קשר ישיר או עקיף עם המבקשת ובני משפחתה (בן זוגה וילדיה), או להטריד את המבקשת ובני משפחתה הנ"ל, א לאיים עליהם.
צו זה יעמוד בתוקפו עד למועד הדיון שיתקיים בפני כב' השופטת חוה קלמפרר מריצקי, במועד שייקבע על ידה.
המשיבה רשאית להודיע בכתב כי היא מסכימה להוצאת הצו ואז תהיה פטורה מלהתייצב לדיון. במקרה כזה תוקפו של הצו יהיה כאמור בסעיף 6 לחוק הנ"ל ולזמן המקסימלי של שנה מהיום.
על המבקשת לדאוג למסירת העתק הצו, העתק הבקשה על נספחיה, במסירה אישית למשיבה מיד לאחר מתן הצו, ולא יאוחר מתוך 24 שעות מעת מתן הצו. לשם כך תסתייע במשטרת ישראל. המשטרה מתבקשת להמציא מזכר או הודעה לתיק בית המשפט לפני הדיון על ביצוע האמור.
בנוסף לכך, המזכירות תמציא העתק הבקשה וההחלטה על ידי פקיד בית משפט, למשיבה.
המזכירות תביא את ההחלטה לעוינה של כב' השופטת חוה קלמפרר מריצקי.
ניתנה היום, ה' ניסן תשפ"ג, 27 מרץ 2023, בהעדר הצדדים.
