מ”י 23275/09/14 – מדינת ישראל נגד אליאור פחימה
בית משפט השלום בנצרת |
||
מ"י 23275-09-14 מדינת ישראל נ' פחימה
|
|
09 ספטמבר 2014 |
1
|
בפני כב' השופט אדריס נעמן |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל |
||
נגד
|
|||
החשוד |
אליאור פחימה |
||
נוכחים:
ב"כ המבקשת - מר חיים גנון
ב"כ החשוד - עו"ד יובל זולטי מהסנגוריה הציבורית
החשוד - הובא
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בפני בקשה להאריך את מעצרו של החשוד לתקופה של 6 ימים בחשד לביצוע עבירות של החזקת נכס החשוד כגנוב ונהיגה ברכב ללא רשות.
סבורני כי בטעות נרשם בסעיף 2 לבקשה כי החשוד חשוד בגניבת הרכב, שכן מעיון בסעיף 5 לבקשה, ומדברי ב"כ המשטרה עולה כי הנ"ל חשוד בהחזקת נכס החשוד כגנוב.
באשר לשבל"ר, ב"כ המשטרה השיב כי החשוד עצמו לא נהג ברכב.
לאחר שעיינתי בבקשה, בתיק החקירה, אשר הוגש לעיוני, וכן בדו"ח הסודי אשר סומן על ידי, ולאחר ששמעתי את טענות הצדדים, נחה דעתי כי קיימת בתיק החקירה תשתית ראייתית הקושרת את החשוד לחשד המיוחס לו בבקשה, ככל שהדברים אמורים בהחזקת נכס החשוד כגנוב.
המשטרה ביצעה מספר פעולות חקירה בתיק זה ובכוונתה לבצע 10 פעולות חקירה נוספות, כעולה מהדוח הסודי.
חלק מפעולות אלה מחייב בשלב זה את המשך מעצרו של החשוד ושחרורו יש בו כדי לשבש את החקירה. על כן , נחה דעתי כי מתקיימת בעניינו עילת מעצר כמפורט בבקשה.
לא שוכנעתי, בשלב זה, כי ניתן להשיג את מטרת המעצר בדרך של שחרור בחלופה.
2
יחד עם זאת, סבורני כי אין צורך בשלב זה בכל הימים שהתבקשו.
לאור האמור לעיל, אני מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 11/9/14 בשעה 13:00.
ככל שחקירתו של החשוד תסתיים לפני המועד הנ"ל והחשד נגדו ייחלש, המשטרה תפעל לשחררו ע"י קצין משטרה מוסמך.
ניתנה והודעה היום י"ד אלול תשע"ד, 09/09/2014 במעמד הנוכחים.
|
אדריס נעמן , שופט |
