מ”י 38225/11/14 – מדינת ישראל נגד יצחק אינגדאו
בית משפט השלום בראשון לציון |
||
מ"י 38225-11-14 מדינת ישראל נ' אינגדאו
|
|
23 נובמבר 2014 |
1
|
בפני כב' השופטת ד"ר איריס סורוקר |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
החשוד |
יצחק אינגדאו
|
||
נוכחים:
נציג המבקשת רס"ב יוחנן אורן
החשוד הובא
ב"כ החשוד עו"ד גלית בש
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
1. בפניי בקשה להארכת מעצר החשוד למשך 4 ימים. החשוד נחשד בכך שתקף את המתלונן וגרם לו חבלה חמורה ביום 18.11.14 ולאחר מכן אף איים ותקף אדם נוסף וגרם נזק מקום (תחנת תדלוק). זוהי בקשה שניה להארכת מעצר. בבקשה צוין כי כבר ביום 17.11.14 גנב כסף מאדם מבוגר ושוחרר למעצר בית בתחנת המשטרה, ונטען כי ביצע את העבירות מיום 18.11.14 כאשר הוא אמור להיות במעצר.
2. עיינתי בהודעת החשוד במשטרה ויש בה הודאה על הפרת מעצר הבית. החשוד שיתף פעולה בחקירתו ואולם בחלק מהשאלות שמר על זכות השתיקה.
3. המשטרה התקדמה בחקירתה מאז הדיון הקודם ולפי הדו"ח הסודי במ/2 מהיום, נותרו מספר לא מבוטל של פעולות לביצוע, המצריכות מעצר. לעניין זיהויו של החשוד יצוין כי עיינתי בשני מזכרים. האחד מיום 20.11.14 בכתב יד, והשני מיום 20.11.14 מודפס.
4. מדובר בחשד מעבר לסביר לאלימות כנגד הגוף, תוך הפרה לכאורה של תנאי מעצר בית. לחשוד עבר פלילי מכביד. בנסיבות אלה, ונוכח צרכי החקירה כמפורט בדו"ח הסודי במ/2, אני מקבלת את הבקשה ומורה על הארכת המעצר עד ליום 26.11.14 שעה 13.00. יובא, במידת הצורך, לביהמ"ש, עד לשעה 11.00.
ניתנה והודעה היום א' כסלו תשע"ה, 23/11/2014 במעמד הנוכחים.
|
2
איריס סורוקר , שופטת |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
כמבוקש. החשוד ייבדק בדיקה פסיכיאטרית ראשונית במעצרו ובתוך 24 שעות, כמקובל.
בנוסף, ונוכח הודעת הסנגורית בדבר בקשתו של מרשה להיבדק על ידי פסיכיאטר, אני מורה לשלטונות המעצר ליתן דעתם למצבו הנפשי ויינתן בהשגחה.
ניתנה והודעה היום א' כסלו תשע"ה, 23/11/2014 במעמד הנוכחים.
|
איריס סורוקר , שופטת |
