מ”י 52925/02/14 – מדינת ישראל נגד עומר חביבאללה
בית משפט השלום בנצרת |
||
מ"י 52925-02-14 מדינת ישראל נ' חביבאללה
|
|
26 פברואר 2014 |
1
|
בפני כב' השופטת עדי במביליה - אינשטיין
|
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
החשוד |
עומר חביבאללה
|
||
נוכחים:
מטעם המבקשת: רס"ר יצחק אורנשטיין
החשוד: הובא וע"י ב"כ עו"ד ערפאת
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
זוהי בקשה להארכת מעצרו של החשוד ב - 3 ימים וזאת לאחר שנטען כי קיים חשד סביר כי החשוד עבר עבירות של הטרדה באמצעות מתקן בזק, איומים וסחיטה באיומים.
מעיון בבקשה ובחומר החקירה כפי שהונח בפני, נוכחתי כי קיימת תשתית ראייתית הקושרת את החשוד לביצוע העבירות המיוחסות לו וכי קיים חשד סביר כי החשוד עבר את העבירות דנן.
קיים יסוד סביר לחשש כי שחרור החשוד יביא לשיבוש הליכי החקירה או המשפט או יביא לפגיעה בראיות בדרך אחרת וכן קיים יסוד סביר לחשש כי החשוד יסכן את ביטחון הציבור ואת בטחונו של אדם באם ישוחרר.
החקירה בתיק זה טרם הסתיימה ומן הדין בשל החשש האמור, לאפשר למשטרה לסיימה ללא הפרעה.
במסגרת המסמך מ/1 הוצגו בפניי פעולות חקירה שבדעת המשטרה לבצע בימים המבוקשים ושוכנעתי כי בהתייחס לרוב הפעולות לא ניתן לבצען אלא כאשר החשוד נתון במעצר.
2
עם זאת איני מוצאת כי דרושים לשם כך מלוא הימים המבוקשים ומכל מקום נדרשת בנדון ביקורת שיפוטית אחר המשך החקירה.
אשר על כן אני מורה על הארכת מעצרו של החשוד עד ליום 27.2.14 בשעה 14.00.
עד לאותו מועד, יסתיימו לפחות השלמות החקירה מס' 1, 3, 4.
אם תסתיים החקירה קודם למועד זה, בהתאם לסעיף
ניתנה והודעה היום כ"ו אדר תשע"ד, 26/02/2014 במעמד הנוכחים.
|
עדי במביליה - אינשטיין, שופטת |