מ”י 60912/03/14 – מ.י.צפת נגד פלוני
בית משפט השלום בקריית שמונה |
||
מ"י 60912-03-14 מ.י.צפת נ' פלוני
|
|
31 מרץ 2014 |
1
לפני כב' השופט הבכיר, מרדכי נדל |
|
|
המבקשים |
מ.י.צפת |
נגד
|
|
החשוד |
פלוני |
|
|
|
|
נוכחים:
מטעם המבקשים: רס"ב סאלח סאללחה
מטעם החשוד: בעצמו
וע"י ב"כ עו"ד יובל זולטי מטעם הסנגוריה הציבורית
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
מונחת בפניי בקשה להארכת מעצרו של החשוד למשך 5 ימים לצורך ביצוע הפעולות אשר פורטו בדו"ח הסודי שהוגש בפניי וסומן במ/1.
מדובר בחשד לכך, כי החשוד תקף את המתלוננת, פגע בפרטיותה, בלש אחריה והטריד אותה, וזאת לאחר שבמהלך כשעה וחצי הם היו בני זוג, ולאחר מכן נפרדו ביום 30.03.14, לפנות בוקר חזרה המתלוננת ממרכז הארץ, החשוד ע"פ גירסת המשטרה לא הפסיק להטריד אותה, ולהתקשר אליה, כשהגיע לפתח ביתה לפנות בוקר מצאה במקום את החשוד ותקף אותה, וסירב לעזוב עד אשר חמקה ממנו.
מעיון בתיק החקירה עולה, כי אכן מתקיים החשד הסביר כלפיי החשוד שבפניי.
עיון ב-במ/1 מעלה, כי ישנן פעולות נדרשות לביצוע, ששחרורו של החשוד בשלב זה, יכול לגרום לשיבושן, כמו גם לסיכון בטחון אדם.
2
כיוון שכך אני נעתר לבקשה באופן חלקי ומאריך את מעצרו של החשוד עד ליום 03.04.14 בשעה 13:00.
אם תסתיים החקירה
קודם למועד זה, יש סמכות על פי
יצוין ביום 30.3.14 נבדק החשוד בבי"ח זיו, בין השאר בדיקה פסיכטארית אשר ציינה כי בשלב זה אין הפנייה לאשפוז כפוי, ואולם החשוד זקוק להשגחה בתא המעצר בשל בטחונו. על שלטונות שב"ס לשים לב לעניין זה.
מעבר לכך, נוכח עברו הפסיכיאטרי, אני מורה כי הוא יובא בהקדם לבדיקה ראשונית שלא בתנאי אשפוז לפני הפסיכיאטר המחוזי, אשר יחווה את דעתו.
ניתנה והודעה היום כ"ט אדר ב תשע"ד, 31/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
מרדכי נדל, שופט בכיר |
הוקלד ע"י ליאת כהן
הוקלדעלידיליאתכהן
![text](https://www.verdicts.co.il/wp-content/themes/verdicts/images/plain_text_icon.gif)