מ”ת 50618/09/17 – מדינת ישראל נגד א פ (עציר) – בעצמו
בית משפט השלום בבאר שבע |
||
מ"ת 50618-09-17 מדינת ישראל נ' פ(עציר)
|
|
24 ספטמבר 2017 |
1
|
לפני כבוד השופטת שוש שטרית |
|
|
המבקשת |
מדינת ישראל ע"י ב"כ המתמחה רפי שמואל
|
||
נגד
|
|||
המשיב |
א פ (עציר) - בעצמו ע"י ב"כ עו"ד נועם בונדר
|
||
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
נגד המשיב הוגש כתב אישום המייחס לו שתי עבירות איומים, תקיפה סתם של בת זוג, היזק לרכוש במזיד, עבירות אותן ביצע המשיב כלפי אשתו וכלפי שוטרים אשר הגיעו לבית המשפחה לאחר שהוזעקו ע"י המתלוננת. המדובר באיומים אותם הפנה המשיב כלפי השוטרים כשהוא מחזיק מאחורי גבו סכין ובהמשך נופף בסכין לעברם של השוטרים תוך שהוא מאיים כי יהרוג אותם אם לא ייצאו מביתו.
ב"כ המשיב הסכים לקיומן של ראיות לכאורה ועילת מעצר הנובעת בין היתר גם מתיק נוסף התלוי ועומד נגד המשיב בעבירות אלימות כלפי המתלוננת. הצדדים הגיעו להסכמות לשחרורו של המשיב בתנאים של מעצר אדם והרחקה מהעיר באר שבע בה מתגוררת המתלוננת.
בנסיבות האמורות ובשים לב למצבו של המשיב, אני מורה על שחרורו של המשיב בתנאים עליהם הסכימו ב"כ הצדדים וכמפורט לעיל.
אשר לסכום ההפקדה, זה יופקד עד ליום 28.9.2017 בשעה 13:00 במזכירות בית המשפט. לא יעשה כן, ייחשב הדבר כהפרת תנאי השחרור והמבקשת תהיה רשאית להגיש בקשה בהתאם.
2
לא יעמוד המשיב בתנאי השחרור, ייעצר ויובא בפניי בתוך 48 שעות.
על ב"כ המשיב להבהיר למשיב ולערב שוב את כל תנאי השחרור, לוודא כי הבינו אותם, וכן לוודא כי הללו הבינו היטב כי כל הפרה של תנאי מתנאי השחרור - יכול ותוביל הן למעצרו המחודש והן לחילוט הערבויות.
מורה על ביטול דיון ההקראה הקבוע ליום 8.10.2017.
המשיב הודע בדבר מועד הדיון המקדמי הקבוע ליום 5.11.2017 בשעה 12:00 בפני כב' השופט ד"ר יובל ליבדרו וכי עליו להתייצב בליווי הערב.
ניתנה והודעה היום ד' תשרי תשע"ח, 24/09/2017 במעמד הנוכחים.
|
שוש שטרית, שופטת בכירה |
![text](https://www.verdicts.co.il/wp-content/themes/verdicts/images/plain_text_icon.gif)