מ”י 25646/03/14 – מדינת ישראל נגד מוחמד סלטאן,שריף זוארעה
בית משפט השלום באשקלון |
||
מ"י 25646-03-14 מדינת ישראל נ' סלטאן ואח'
|
|
13 מרץ 2014 |
1
|
בפני כב' הסגן נשיא גיל דניאל
|
|
|
המבקשים |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
החשודים |
1. מוחמד סלטאן 2. שריף זוארעה
|
||
נוכחים:
נציג המבקשת - משה דרעי רס"ב
ב"כ החשוד 1 - עוה"ד אקרם חסונה (הסנגוריה הציבורית)
ב"כ החשוד 2 - עו"ד תאמר אסדי (סנגוריה ציבורית)
החשודים הובאו ממעצר
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
בהתאם לסמכות הקנויה לבית המשפט מכוח חוק הסניגוריה הציבורית ועל יסוד התרשמות ביהמ"ש, כי לא ניתן לקיים דיון ראוי והולם מבלי שהמשיבים יהיו מיוצגים, אני מורה על מינוי סניגורים מהסניגוריה הציבורית למשיבים. לצורך הדיון היום, אני ממנה את עו"ד אקרם חסונה כסניגור למשיב 1 וכן את עו"ד תאמר אסדי למשיב 2.
המזכירות תשלח עותק ההחלטה לסניגוריה הציבורית.
ניתנה והודעה היום י"א אדר ב תשע"ד, 13/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
גיל דניאל, סגן נשיא |
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
2
בפני בקשה להארכת מעצרם של שני המשיבים כאשר נוכח נסיבות העניין, כפי שהן עולות מתיק החקירה, לרבות עדויות המשיבים בחקירתם, ועל רקע הסכמת הצדדים, אני מורה על הארכת מעצרם של שני המשיבים עד ליום ב' 17.3.14 בשעה 13:00.
ביחס למשיב 1, אכן קיימת אינדיקציה בתיק החקירה לבעיה בתחום הנפש, ולפיכך אני מורה על הבאתו בהקדם האפשרי לבדיקה פסיכיאטרית אשר תיערך במקום אשר עליו יורה הפסיכיאטר המחוזי.
תשומת לב הפסיכיאטר כי ניתנה הסכמה מראש לכך שאם יהיה צורך לאשפוז לשם הסתכלות, אזי ניתן יהיה לעשות כן.
ניתנה והודעה היום י"א אדר ב תשע"ד, 13/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
גיל דניאל, סגן נשיא |