מ"ת 768/02/15 – מדינת ישראל נגד מרדכי מוטי מרום (עציר)
בית משפט השלום בתל אביב - יפו |
||
מ"ת 768-02-15 מדינת ישראל נ' מרום(עציר)
|
|
08 פברואר 2015 |
1
בפני כב' השופטת נעה תבור |
|
750-02-15 |
המבקשת |
מדינת ישראל |
נ ג ד
|
|
המשיב |
מרדכי מוטי מרום (עציר) |
נ ו כ ח י ם :
ב"כ המבקשת : עו"ד עדי חביב
ב"כ המשיב : עו"ד עזרא יצחקי
המשיב הובא ע"י השב"ס
[פרוטוקול הושמט]
החלטה
מעובדות כתב האישום עולה כי המשיב החזיק בביתו כמות של כ-900 גרם סם מסוכן מסוג קנבוס. אין מחלוקת בדבר קיומן של ראיות לכאורה. גם עילת המעצר ברורה מהכתוב. מדובר בכמות סם משמעותית ביותר. לחובתו של המשיב 4 הרשעות קודמות. האחרונה ממש מהעת האחרונה.
גם כאשר קיימת עילת מעצר, חובה על ביהמ"ש לשקול חלופה. שמעתי את המפקחים המוצעים והתרשמתי, כי מעצר בית בפיקוחם יהיה בו לאיין את הסיכון הנשקף מהמשיב. השניים קיבלו על עצמם את חובות הדיווח והצהירו, כי ברור להם שמדובר בתקופה ממושכת וכי הם נערכו לכך. הרשעתו הקודמת של המשיב אינה בעבירות סמים ועבירות הסמים בהן הורשע, אינן מהעת האחרונה.
לפיכך, אני מורה על שחרורו של המשיב בתנאים הבאים:
א. ערבות עצמית בסך 5,000 ₪.
ב. ערבות צד ג' בסך 5,000 ₪ שתיחתם ע"י כל אחד מהמפקחים.
ג. הפקדה במזומן בסך 3,500 ₪.
2
ד. מעצר בית מלא, ברח' ששת הימים 5 בנס-ציונה , בפיקוח רצוף ולסירוגין של המפקחים הנ"ל.
בהיעדר ערבויות, ישאר המשיב במעצר עד להחלטה אחרת ויובא לתזכורת ערבויות ביום 10/02/15 שעה באמצעות שב"ס.
מאפשרת למשיב 5 שיחות טלפון על חשבון המדינה, לרבות לטלפונים סלולאריים.
בטרם החתמת המשיב והערבים על הערבויות שנקבעו, תקבע המזכירות מועד לדיון במסגרת יום מוקד ותציינו על גבי כתבי הערבות (ערבות עצמית וערבות צד ג'). כתבי הערבות החתומים על-ידי הנאשם והערבים ייסרקו לתיק האלקטרוני.
ניתנת ארכה בת 45 ימים לשם הוצאת תעודת חיסיון.
דיון מקדמי בפני כב' השופטת מעין בן-ארי בתאריך 23/03/15, בשעה 08:30.
המזכירות תקבע המועד הנ"ל ביומנה של כב' השופטת מעין בן-ארי.
המשיב מוזהר בחובת התייצבות.
ניתנה והודעה היום י"ט שבט תשע"ה, 08/02/2015 במעמד הנוכחים.
|
נעה תבור , שופטת |
