ת”פ 22304/02/13 – מדינת ישראל נגד יעקב קויירו
בית משפט השלום ברחובות |
||
ת"פ 22304-02-13 מדינת ישראל נ' קויירו(עציר)
|
|
05 מרץ 2014 |
1
|
|
|
בפני כב' הסגנית נשיאה עינת רון |
|
||
המאשימה |
מדינת ישראל
|
|||
נגד
|
||||
הנאשם |
יעקב קויירו (עציר)
|
|||
|
||||
|
|
|||
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד שני קופנהגן ועו"ד אריאל פס
הנאשם הובא על ידי שב"ס
ב"כ הנאשם עו"ד יוסי סקה מהסנגוריה הציבורית
[פרוטוקול הושמט]
הכרעת דין
על פי הודאתו
מורשע הנאשם בעבירה של גניבה, לפי סעיף
ניתנה והודעה היום ג' אדר ב תשע"ד, 05/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
עינת רון, סגנית נשיאה |
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
על פי הודאתו הורשע הנאשם בעבירה של גניבה בכך שביום 11.4.11, בבית חולים אסף הרופא, גנב ממאושפז בבית החולים מחשב נייד.
2
מדובר בנאשם שהוא יליד 1964 ועברו הפלילי עשיר ומכביד ביותר. בעברו הרשעות קודמות כנגד הרכוש מסוגים שונים, כמו גם עבירות נוספות ולא אחת הוא ריצה עונשי מאסר כאלה ואחרים.
למרות זאת, ולמרות שהנאשם ביצע עבירה זו מס' ימים לאחר שנשפט בגין עבירת רכוש קודמת ולמרות שמדובר בעבירה שהנסיבות שלה הן נסיבות מכוערות במיוחד בהיות הגניבה ממאושפז בבית חולים, הגיעו הצדדים להסדר מתון ביותר ואכן, מדובר בהסדר שבנסיבות החריגות יש לכבדו.
מסתבר, כי הנאשם הורשע ביום 19.12.13 בבית המשפט המחוזי בתל אביב בעבירה של שוד ונתן את הדין בעונש מאסר לריצוי בפועל לא קצר כלל ועיקר, אותו הוא מרצה עתה. תיק זה לא צורף לאותו תיק ולא בשל התנהגותו והתנהלותו של הנאשם וכפי שפירט בא כוחו.
אכן, יש להניח כי לו היה מצרף את התיק לא היה שוני ובוודאי לא משמעותי בעונש שהיה נגזר עליו.
ועל כן, כאמור לעיל, ובשל נסיבות אלה בלבד, ההסדר הוא ראוי.
אני גוזרת על הנאשם 5 חודשי מאסר על תנאי למשך 3 שנים, לבל יעבור עבירה כנגד הרכוש.
הנאשם יחתום על התחייבות בסכום של 2000 ₪ אשר תוקפה למשך שנתיים מהיום, והיא לבל יעבור עבירה כלשהי נגד הרכוש.
ההתחייבות תחתם עוד היום, 5.3.14, שאם לא כן יאסר הנאשם למשך 3 ימים.
זכות ערעור כחוק.
ניתנה והודעה היום ג' אדר ב תשע"ד, 05/03/2014 במעמד הנוכחים.
|
עינת רון, סגנית נשיאה |
קלדנית: אירית, איילת
הוקלד על ידי אירית שיר