ת"פ 25107/09/19 – מדינת ישראל נגד אדם עוודאלה
בית משפט השלום בירושלים |
|
ת"פ 25107-09-19 מדינת ישראל נ' עוודאלה ואח'
|
|
לפני |
כבוד השופט איתן כהן
|
|
בעניין: |
המאשימה
|
מדינת ישראל |
|
נגד
|
|
|
הנאשמים |
1. אדם עוודאלה ע"י ב"כ עוה"ד מוסטפא יחיא 2. מועאז עוודאלה ע"י ב"כ עוה"ד מונא שיח |
|
|
|
גזר דין משלים
|
בהמשך לגזר הדין מיום 01.02.2023 שבו נגזר על הנאשם 1 מאסר בן 45 יום בעבודות שירות ועל הנאשם 2 מאסר בן 30 יום בעבודות שירות, ולאחר שהממונה על עבודות שירות בשב"ס מצא את הנאשמים מתאימים, יישאו הנאשמים את עונשם כפי שיפורט להלן:
הנאשם 1 יישא את עבודות השירות החל מיום 15.05.2023 במנהל הקהילתי תלפיות - שלוחת ארמון הנציב בהתאם לתנאים שנקבעו בחוות דעת הממונה.
הנאשם 2 יישא את עבודות השירות החל מיום 11.05.2023 בבית החולים הדסה עין כרם בהתאם לתנאים שנקבעו בחוות דעת הממונה.
כל אחד מהנאשמים יתייצב ביום תחילת העבודות במשרדי הממונה על עבודות שירות בשב"ס שלוחת דרום - סמוך לכלא באר שבע, לשם קליטה והצבה.
הנאשמים מוזהרים בזאת שמדובר בתנאי העסקה קפדניים הדורשים התייצבות רציפה וציות להוראות החוק והנחיות הממונה וכי כל חריגה מאלה תביא להפסקת העבודות ונשיאת יתרת העונש במאסר ממש.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בירושלים בתוך 45 יום מהיום.
ניתן היום, כ"ט אדר תשפ"ג, 22 מרץ 2023, בהעדר הצדדים.
