ת"פ 43571/04/14 – מדינת ישראל נגד פלג בוהדנה (אחר/נוסף)
בתי המשפט |
||
בית משפט השלום קריית גת |
|
ת"פ 43571-04-14
11 מרץ 2015 |
בפני: כב' השופטת בכירה רובין לביא |
1
בעניין: |
מדינת ישראל |
|||
|
|
המאשימה |
|
|
נ ג ד |
|
|||
|
פלג בוהדנה (אחר/נוסף) ת.ז. 204278881 |
|
|
|
|
|
הנאשם |
|
|
נוכחים:
ב"כ המאשימה עו"ד - ענבל אביב
הנאשם - בעצמו ובא כוחו עו"ד - אורלי אמוץ
ק. מבחן גב' ירדן רפפורט ומרה טולדנו
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הודה והורשע במסגרת טיעון שהוצג בפני בית המשפט ב- 16.9.14 וכלל תיקון כתב האישום והסכמה עונשית, בכך שב- 18.4.14 ,ב ערב, על רקע ויכוח בינו לבין אפי קזרוב, על רקע תשלום עבור בקבוק וודקה, פצע הנאשם את המתלונן בכך שחתך את צווארו באמצעות חפץ חד וגרם לו לחתך אלכסוני בצוואר בצד שמאל באורך של 6 ס"מ ובכך שלמחרת בשעה 23:00, התקשר אדם שהזדהה כנאשם אל המתלונן, ביקש שיפגוש אותו בקיוסק באשדוד. הנאשם הגיע לקיוסק עם אחרים שזהותם לא ידועה, הם פגשו באפי ושאלו אותו יש משהו אחד נגד השני? אנו שומרים טינה. כשהוא השיב בשלילה, התנצל הנאשם לחץ את ידו ועזב את המקום, עבירות של חבלה בהיות עברין מזוין ושיבוש הליכי חקירה ומשפט.
2
בהתאם להסדר נתקבלה חוות דעת ממונה, שמצאו כשיר לשאת מאסר בעבודות שירות. מדובר בהסדר טיעון מקל על רקע קשיים ראייתיים, בהתאם לו התביעה מסתפקת ב- 6 חודשי מאסר בעבודות שירות, יחד עם רכיב הרתעתי ופיצוי מוסכם.
אין ספק כי מדובר בעבירות חמורות שהמתחם העונשי הראוי בגינן מאסר בכלא, מעבר לתקופה המוסכמת, אך הואיל ומדובר בקשיים ראייתיים שהובילו להסדר ועל פי ההלכות הנקוטות, הסדר הטיעון יכובד.
אני גוזרת על הנאשם העונשים כדלקמן:
1. מאסר בפועל לתקופה של 6 חודשים, בניכוי התקופה שהיה עצור מ- 22.4.14 עד 12.6.14.
את המאסר ישא בעבודות שירות בפארק אשדוד ים, מפקורה, אשדוד, וזאת 5 ימים בשבוע, 8.5 שעות יומיות, בעבודות אחזקה וסיוע, מנהלה ושירותים בפיקוח לבנה אינדפורקר
תחילת המאסר מיום 19.4.15 ועליו להתייצב בשעה 08:00 במועד זה בפני המפקח על עבודות השירות לצורך קליטה והצבה במפקדת גוש דרום ב"ש, ליד כלא ב"ש, (אוטובוס אגד מתחנה מרכזית בב"ש קו 46).
על הנאשם לדווח לממונה על עבודות השירות בשב"ס אודות כל שינוי בכתובתו ובפרטיו.
כמו כן, מוסבר לו כי עליו לעמוד בתנאי הפיקוח וביקורות הפתע וכי כל הפרה תביא להפסקה מנהלית של העבודות ולנשיאה בעונש בין כותלי הכלא.
2. אני מטילה על הנאשם 12 חודשי מאסר על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור עבירות של אלימות מסוג פשע.
3
3. אני מטילה על הנאשם 6 חודשי מאסר על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור עבירות של אלימות מסוג עוון ושיבוש הליכי משפטי.
4. פיצוי בסך של 2,500 ₪ עבור המתלונן ע. ת. 1, על פרטי חשבון בנק שימציא למזכירות. סכום זה יקוזז מסכום הפקדון, היתרה תושב לב"כ הנאשם עו"ד בן יהודה, ובתנאי שלא נרשם עליה עיקול.
5. הנאשם יחתום על התחייבות בסך 7500 ₪ להימנע מביצוע העבירות בהן הורשע במשך 3 שנים מהיום.
אם לא יחתום על ההתחייבות, יאסר למשך 90 ימים.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום.
ניתנה והודעה היום כ' אדר תשע"ה, 11/03/2015 במעמד הנוכחים.
|
רובין לביא , שופטת בכירה |
החלטה
דיסקים יושמדו.
הפריטים השייכים למתלונן יוחזרו לו.
משקפי שמש ומכשיר טלפון של הנאשם יושבו לו.
4
ניתנה והודעה היום כ' אדר תשע"ה, 11/03/2015 במעמד הנוכחים.
|
רובין לביא , שופטת בכירה |
