ת”פ 53508/10/12 – מדינת ישראל נגד א’ א’
בתי המשפט |
||
בית משפט השלום קריית גת |
|
ת"פ 53508-10-12
05 פברואר 2014 |
בפני: כב' השופטת נגה שמואלי-מאייר |
1
בעניין: |
מדינת ישראל |
|||
|
|
המאשימה |
|
|
נ ג ד |
|
|||
|
א' א' |
|
|
|
|
|
הנאשם |
|
|
נוכחים:
ב"כ המאשימה מתמחה שי יאסו
הנאשם ובא כוחו עו"ד - נתן מלסה
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
1. הנאשם הורשע
על פי הודאתו במסגרת הסדר טיעון בכתב אישום מתוקן, המייחס לו עבירות של איומים
ותקיפה סתם לפי סעיפים
2. על פי עובדות כתב האישום המתוקן, ביום 30.10.12 על רקע ויכוח שניטש בין הנאשם לבין רעייתו, המתלוננת, תקף הנאשם את המתלוננת שלא כדין וללא הסכמתה בכך שתפס את ידה ודחף אותה. במעמד האמור, איים הנאשם על המתלוננת בפגיעה שלא כדין בגופה בכך שאמר לה "אני אפגע בך ואלך לבית הסוהר".
3. במסגרת ההסדר הוסכם כי הצדדים יעתרו במשותף לעונשים של מאסר מותנה, צו מבחן והתחייבות כספית.
4. בהתחשב בהודאת הנאשם, שיש בה משום קבלת אחריות וחיסכון בזמן שיפוטי; וכן בהתחשב בעובדה שלנאשם עבר פלילי שאינו מכביד, בשים לב לתיקונים בכתב האישום, ולהמלצות שירות המבחן, אני מוצאת לנכון לכבד את ההסדר, שהינו סביר בנסיבות העניין ומאזן נכונה בין האינטרס הציבורי לאינטרס האישי של הנאשם.
2
אציין עוד
כי מצאתי לאמץ את ההסדר גם בהתחשב בהוראות תיקון 113 ל
5. אשר על כן, אני גוזרת על הנאשם את העונשים הבאים:
א. מאסר מותנה למשך 6 חודשים, אשר יופעל אם תוך תקופה של 3 שנים מהיום הנאשם יעבור עבירה מן העבירות בהן הורשע.
ב. הנאשם יחתום על התחייבות כספית על סך 7,500₪ שלא לעבור עבירה מן העבירות בהן הורשע וזאת לתקופה של שנה מהיום. אם לא תיחתם ההתחייבות תוך 7 ימים, ייאסר הנאשם למשך 10 ימים.
ג. מוטל בזאת על הנאשם צו פיקוח של שירות המבחן למשך שנה מהיום.
העתק מהחלטתי בדחיפות לשירות המבחן.
המזכירות תשיב לנאשם הכספים שהופקדו על ידו במסגרת הליך המ"ת 53533-
10-12 בכפוף לכך שלא הוטל עיקול על כספים אלה.
זכות ערעור תוך 45 יום מהיום לבית המשפט המחוזי.
ניתנה והודעה היום ה' אדר תשע"ד, 05/02/2014 במעמד הנוכחים.
|
נגה שמואלי-מאייר, שופטת |