ת”פ (ראשון לציון) 16838-03-21 – מדינת ישראל נ’ יואב גולדברשט
ת"פ (ראשון-לציון) 16838-03-21 - מדינת ישראל נ' יואב גולדברשטשלום ראשון-לציון ת"פ (ראשון-לציון) 16838-03-21 מדינת ישראל נ ג ד יואב גולדברשט בית משפט השלום בראשון-לציון [04.02.2025] כבוד השופטת, סגנית הנשיא שירלי דקל נוה החלטה
זו החלטה בבקשה שהגיש שירות המבחן לאישור ולהארכת צו של"צ.
מהאמור בבקשה עולה כי נותר לנאשם להשלים 52 שעות של"צ.
בדיון שהתקיים ביום 18.12.2024 נענה בית המשפט לבקשה קודמת של שירות המבחן להארכת צו השל"צ ב-4 חודשים נוספים לשם השלמת יתרת שעות השל"צ, והבהיר לנאשם את חשיבות יצירת הקשר עם שירות המבחן לצורך השלמת שעות השל"צ וכן כי לא תינתן לו הארכה נוספת, והנאשם התחייב לעמוד בכך.
על אף האמור, שירות המבחן מסר כי גיבוש תכנית השל"צ החדשה ארך זמן רב, בשל קשייו של הנאשם ליצור קשר עם מסגרת השל"צ ולקדם את מצבו.
בנסיבות אלו, לא מצאתי לנכון כבר בשלב זה להאריך את צו השל"צ לתקופה נוספת בת חודשיים כפי שביקש שירות המבחן מעבר לתקופה שהוארכה. התקופה שנותרה מספיקה להשלמת מכסת השעות שנותרה, אם הנאשם יפעל כנדרש ממנו.
אני מאשרת את תכנית השל"צ החדשה שגובשה במסגרת מרכז יום לקשיש בנתניה.
על שירות המבחן וב"כ הנאשם להבהיר לנאשם את חשיבות השלמת שעות השל"צ בתוך התקופה האמורה, ואת ההשלכות העלולות לנבוע אם לא יעמוד בכך.
המזכירות תשלח העתק ההחלטה לשירות המבחן ולב"כ הצדדים. |
|
ניתנה היום, ו' שבט תשפ"ה, 04 פברואר 2025, בהעדר הצדדים.
|
