תת”ע 2837/02/14 – מדינת ישראל נגד אלמליח סהר
בית משפט השלום לתעבורה בפתח תקווה |
||
תתע"א 2837-02-14 מדינת ישראל נ' אלמליח סהר
|
|
19 מאי 2014 |
1
|
|
|
בפני כב' השופטת טל אוסטפלד נאוי |
|
||
המאשימה |
מדינת ישראל
|
|||
נגד
|
||||
הנאשם |
אלמליח סהר
|
|||
|
||||
|
|
|||
נוכחים:
ב"כ המאשימה - עו"ד כוזרי
הנאשם - בעצמו
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
לאחר תיקון כתב האישום לקולא, הכשלים בראיות, כפי שצין ב"כ המאשימה בדיון הקודם, העבר התעבורתי שאיננו מכביד, לאחר שעיינתי בתסקיר שירות המבחן מיום 11.5.14, העובדה כי הנאשם ריצה 30 ימי פסילה מנהלית, מטעמי מדיניות משפטית ונוכח הלכת בית משפט העליון בעניין כיבוד הסדרי טיעון, אתן ידי להסדר.
דנה את הנאשם לתשלום קנס בסך 1600 ₪ או 100 ימי מאסר שיישא תמורתם.
הקנס ישולם ב- 4 תשלומים שווים ו רצופים החל מיום 1.6.14 ובכל 1 לחודש. היה והקנס או שיעור משיעוריו לא ישולם במועד, תעמוד יתרת הקנס לתשלום מיידי.
הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבלת שובר תשלום.
2
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 11 חודשים.
רישיון הנהיגה יופקד בבית המשפט היום וממועד ההפקדה תחושב הפסילה. גם אם לא יפקיד הנאשם את רישיונו, נחשב הוא פסול מלנהוג אך הפסילה תחושב ממועד ההפקדה בלבד. אם אין לנאשם רישיון נהיגה בתוקף, יפנה למזכירות בית המשפט.
הנני פוסלת את הנאשם מלקבל או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 8 חודשים
וזאת על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שלא יעבור אותה עבירה בה הורשע או עבירות תוספת ראשונה ושנייה.
הנני מורה על עונש של מאסר לתקופה של 6 חודשים וזאת על תנאי למשך 3 שנים. התנאי הוא שהנאשם לא יעבור עבירה של נהיגה בשכרות או תחת השפעת משקאות משכרים או נהיגה ללא רישיון נהיגה תקף מעל 12 חודשים או נהיגה פסילה.
דנה את הנאשם ל- 100 שעות של"צ.
הנאשם יבצע את שעות השל"צ בהתאם לתסקיר שירות מבחן במרכז יום לקשיש בנתניה.
מובהר לנאשם כי היה ולא ישלים מכל סיבה שהיא את השלצ ייגזר דינו מחדש.
דנה את הנאשם, בהתאם להמלצת קצינת המבחן, לצו מבחן למשך שנה במהלכו ישתלב בקבוצה המיועדת לנהגים שנהגו תחת השפעת אלכוהול.
לא יעמוד בצו המבחן, ייגזר דינו מחדש.
זכות ערעור תוך 45 יום.
ניתנה והודעה היום י"ט אייר תשע"ד, 19/05/2014 במעמד הנוכחים.
3
|
טל אוסטפלד נאוי, שופטת |
הוקלד על ידי סיגל קדוש
![text](https://www.verdicts.co.il/wp-content/themes/verdicts/images/plain_text_icon.gif)