תת”ע 3601/01/13 – מדינת ישראל נגד מקסים טדייב
בית משפט השלום לתעבורה בחיפה |
||
תת"ע 3601-01-13 מדינת ישראל נ' טדייב
|
|
02 נובמבר 2014 |
1
|
כב' השופט גיל קרזבום, סגן נשיא |
|
|
המאשימה |
מדינת ישראל
|
||
נגד
|
|||
הנאשם |
מקסים טדייב
|
||
נוכחים:
ב"כ המאשימה - רס"ב אלי צמח
ב"כ הנאשם - עו"ד אמיר סבאח
הנאשם - בעצמו
[פרוטוקול הושמט]
גזר דין
הנאשם הורשע על פי הודאתו בעבירה של נהיגה בשכרות, עבירה מיום 25.8.12 וכן בתיק נוסף שעניינו נהיגה תחת השפעת משקאות משכרים, עבירה מיום 9.3.2013.
הצדדים הגיעו להסדר טיעון כמפורט בדיון מיום 27.5.14.
מדובר בעבירות חמורות שיש בהן כדי לסכן את ציבור המשתמשים בדרך ואת הנאשם עצמו. כמו כן יש בביצוע העבירות כדי ללמד על הלך נפש של פזיזות אצל הנאשם.
לנוכח מהות העבירות, עברו התעבורתי של הנאשם וההסדר אליו הגיעו הצדדים, הנני גוזר על הנאשם כדלקמן:
- אני דן את הנאשם לתשלום קנס בסך 3000 ש"ח. מסכום זה יקוזז הפיקדון בסך 2,000 ₪ אשר הופקד בתיק מעצר הימים שמספר מ"י 2340-03-13. היתרה בסך 1,000 ₪ תשולם בתוך 90 יום מהיום.
הנאשם הונחה לגשת למזכירות לקבל שובר תשלום.
2
- אני פוסל את הנאשם מלנהוג ו/או מלקבל ו/או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 26 חודשים בפועל בניכוי 60 ימי פסילה מנהלית, החל מיום 27.5.14 מועד פסילתו עד תום ההליכים בתיק זה.
המזכירות תוציא לנאשם אישור הפקדה בהתאם.
ככל שהנאשם יציג אישור מעביד על עבודה כמלגזן, תסויג הפסילה בהתאם להסכמות אליהן הגיעו הצדדים.
- אני פוסל את הנאשם
מלנהוג ו/או מלקבל ו/או מלהחזיק רישיון נהיגה לתקופה של 6 חודשים
על תנאי למשך 3 שנים והתנאי הוא שהנאשם לא יעבור
אותה/ן עבירה/ות שעליה/ן הורשע או אחת העבירות המפורטות בתוספת הראשונה או בתוספת
השנייה ל
- הנני גוזר על הנאשם עונש מאסר על תנאי לתקופה של 6 חודשים שלא יעבור בתוך 3 שנים עבירה של נהיגה בשכרות ו/או עבירה של נהיגה תחת השפעת משקאות משכרים ו/או נהיגה בפסילה.
- אני גוזר על הנאשם 30 ימי מאסר אשר ירוצו בעבודות שירות במעון לנכים "איל"ן" בית קסלר ברח' גורדוניה 9 קריית חיים מזרחית חיפה (8.5 שעות ביום, 5 ימים בשבוע).
- הנאשם יתייצב לתחילת ריצוי עבודות השירות בתאריך 7.12.14 בשעה 08.00 אצל הממונה על עבודות השירות.
מוסבר לנאשם כי במידה שלא יבצע את עבודות השירות בהתאם להוראות הממונה ו/או יגיע לעבודה כשהוא בגילופין ו/או ישתה אלכוהול במהלך העבודה, תופסקנה עבודות השירות והנאשם ירצה את יתרת עונש המאסר בבית הכלא.
המזכירות תעביר עותק מגזר הדין לממונה על עבודות השירות.
זכות ערעור לבית המשפט המחוזי בחיפה תוך 45 ימים מהיום.
ניתן והודע היום ט' חשוון תשע"ה, 02/11/2014 במעמד הנוכחים.
3
|
גיל קרזבום , סגן נשיא |
הוקלד על ידי מירב כהן ויניאק
